Çözüldü DirectX setup "An internal system error occured" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FX5200

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar Forza Horizon 4 indirmiştim Steam'den, sonra birden hata verdi. Xinput1_3.dll olmadığını söyledi, ben de internetten onları System32 ve SysWOW64'a attım. Sonra uygulama başlatılamadı hatası aldım. İnternette çok araştırdım ve DirectX indirdim. DirectX kurarken bu sorun ortaya çıktı.

Screenshot_3.png

Bu da loglar: DxError
2.Log:DirectX

Çözüm
Dosya atmamalıydınız. Attığınız dosyayı silin, iki yerden de.

Log dosyalarından şimdilik bir şey çıkaramadım. Bunu kurmayı deneyin, aynı hatayı alırsanız yeni dosyaları paylaşın.

DirectX için Windows güncellemesi yapılır, tek başına kurulmaz.
Buradaki DirectX Runtime, oyun için gerekli kütüphaneyi kuruyoruz.
Arkadaşlar Forza Horizon 4 indirmiştim Steam'den, sonra birden hata verdi. Xinput1_3.dll olmadığını söyledi, ben de internetten onları System32 ve SysWOW64'a attım. Sonra uygulama başlatılamadı hatası aldım. İnternette çok araştırdım ve DirectX indirdim. DirectX kurarken bu sorun ortaya çıktı.

Eki Görüntüle 937775

Bu da loglar: DxError
2.Log:DirectX

Dosya atmamalıydınız. Attığınız dosyayı silin, iki yerden de.

Log dosyalarından şimdilik bir şey çıkaramadım. Bunu kurmayı deneyin, aynı hatayı alırsanız yeni dosyaları paylaşın.

Buradaki DirectX Runtime, oyun için gerekli kütüphaneyi kuruyoruz.

Çözüm
Gezginler'den indirdim manuali, oldu.

DirectX Runtime'ı da Gezginler'den indirmezsiniz :D Manuelden kasıt nedir, link alabilir miyim?

Anladım, çevrimdışı sürümmüş. Benim attığım da öyle zaten. Gezginler gibi saçma bir site yerine yazılımları kendi sitelerinden indirin.

Evet, onu sonradan anladım. Dediğim gibi, hangi yazılım olursa olsun kendi sitesinden indirin. Üçüncü parti sitelerden olabildiğince uzak durun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı