DirectX3D hızlandırması kapanıyor ve reset atana kadar bir daha açılmıyor

Tolunayyz

Centipat
Öncelikle merhabalar, çok rahat normal ayarlarda Rainbow6Siege gibi oyunları oynadığım laptopumda bazı oyunlar aniden kapanıyor ve bilgisayarıma reset atana kadar bir daha açılmıyor. Oyunlar kapandıktan sonra DxDiag'dan oluşturucuma baktığımda Direct3D hızlandırma kısmında yok yazdığını fark ettim bu durum reset atınca düzeliyor. PC'yi OCCT ile test ettim hiçbir crash vermedi. Onun dışında bazen video dxgkrnl fatal error kodlu bir mavi ekran aldığımda oluyordu.

Bütün driverlar güncel yakın zamanda temizleyip termal macunları yeniledim DDU'le driverleri silip tekrar yükledim anlayacağınız ne yaptıysam bir çözüm bulamadım.

Örnek vermek gerekirse yakın zamanda kenshi oynamaya başladım 3 4 gün hiçbir hata almadan çok rahat bir şekilde oyunumu oynadım sonra bir anda hatayı almaya başladım ve artık sürekli alıyorum. BIOS'um güncel.
Garanti hata aldığım oyunlar: Kenshi, grimdown, Mount and Blade: Warband, orcs must die.
Orcsmustdie2 için processmonitör: OneDrive
Sistem:
İşlemci: i7-7700HQ.
Ekran kartı: NVIDIA GTX950M.
RAM: 16 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı