Driver kurulumlarında reset atana kadar gitmeyen siyah ekran

RAM
Kingston HyperX 8 Gb Ram
SSD veya HDD modeli
Kingston 120 Gb SSD
Ekran kartı
Amd R9 270X 2 Gb
Anakart
ASUS M5A99XEvo
İşlemci
Amd Fx 6100 Six Core Processor 3.30 Ghz
Merhaba öncelikle. Bu sorunu eski sistemde yaşıyoruz. Yapmadık çözüm kalmadı diyebilirim. Neyse konuya geçelim. Şimdi her ekran kart sürücüsü kuracakken tam sonlara doğru siyah ekran hatası alıp duruyorum tabii bu da bilgisayara reset atana kadar düzelmiyor yani klavye ile etkileşimim gidiyor. Kasanın kapağından ekran kartına kadar söküp baktık fakat hala aynı hatayı alıyoruz. Defalarca denedik DDU ile yaptığımız zaman aygıt bulunamadı adlı hata alıyoruz mavi ekranda artık ümidimiz kalmadı son bir defa daha denemek istiyorum böyle konularda bilgili olanlar yardımcı olabilir mi? Bu arada şu anki mevcut sistemim ile kullanacağız bu bilgisayarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ella Freya eski ile alakası yok benim laptop güncel GPU var fakat NVIDIA kartım da var şimdiki sürücü kurarken AMD'in NVIDIA kaldırmam gerek yani kullanmamak gerek ki güncel sürücüyü kurup kullanayım. Yeni AMD sürücüsünde sıkıntılar var. Yeni GPU'larda WattMan hatası alan var. İşlemcim AMD olunca içinde AMD dahili GPU var laptop da.

@Sgt Roach AMD 21.10.2 sürümünü deneyin. Önceki önerilen sürücü ve bayağı iyi idi ki kaç ay sonra önerilen geldi ama tam önerilen değil onda da sıkıntılar vardı.

@Ella Freya eski ile alakası yok benim laptop güncel GPU var fakat NVIDIA kartım da var şimdiki sürücü kurarken AMD'in NVIDIA kaldırmam gerek yani kullanmamak gerek ki güncel sürücüyü kurup kullanayım. Yeni AMD sürücüsünde sıkıntılar var. Yeni GPU'larda WattMan hatası alan var. İşlemcim AMD olunca içinde AMD dahili GPU var laptop da.

@Sgt Roach AMD 21.10.2 sürümünü deneyin. Önceki önerilen sürücü ve bayağı iyi idi ki kaç ay sonra önerilen geldi ama tam önerilen değil onda da sıkıntılar vardı.

Link atabilir misiniz hocam? Ona göre indirip deneyeyim hemen.

@Sgt Roach AMD'in bir önceki önerilen sürücüsü. Önerdiğim önerilen sürücü şimdiki önerilinden 5 ay önceki sürümdü. Yeni 5 ay sonraki önerilen sürücüde bende sıkıntı var ve Windows 11'de iken AMD, NVIDIA ile nizamlı çalışmadığı için siyah ekranda kalıyordu. Windows 10'da da aero şeffaflık etkisi olmuyordu ve tarayıcıda gezinirken ufak sorunlarım vardı.

@Sgt Roach AMD'in bir önceki önerilen sürücüsü. Önerdiğim önerilen sürücü şimdiki önerilinden 5 ay önceki sürümdü. Yeni 5 ay sonraki önerilen sürücüde bende sıkıntı var ve Windows 11'de iken AMD, NVIDIA ile nizamlı çalışmadığı için siyah ekranda kalıyordu. Windows 10'da da Aero şeffaflık etkisi olmuyordu ve tarayıcıda gezinirken ufak sorunlarım vardı.

Hocam kurmaya başlayacaktım babam yarın deneriz dedi o zaman yarın olacak mı olmayacak mı bildiririm denediğimde hocam siz yine etiketleyebilir misiniz yarın?
@SunSet kurmaya başlıyorum hocam.
@SunSet 182 hata kodu veriyor hocam.
1641062819569.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı