Araba ve tır oyunlarında direksiyon alternatifi olarak, az da olsa direksiyon hazzı verecek ürün önerebilir misiniz?
Manyak bi proje olmuş bu aradaDöner Tabaktan 900 Derece Direksiyon Yapımı
Direksiyonlara baktığımda aşırı pahalı olduklarını ve oyunları direksiyonla oynama hissini yaşamak istediğimi fark ettim. Evde kullanılmayan bir döner tabak vardı şu kahvaltılarda masanın ortasında duran üzerine zeytin, domates koyulanlardan. Onu ilk gördüğümden beri direksiyona benzediğini...www.technopat.net
Vay be. Mükemmel olmuş.Döner Tabaktan 900 Derece Direksiyon Yapımı
Direksiyonlara baktığımda aşırı pahalı olduklarını ve oyunları direksiyonla oynama hissini yaşamak istediğimi fark ettim. Evde kullanılmayan bir döner tabak vardı şu kahvaltılarda masanın ortasında duran üzerine zeytin, domates koyulanlardan. Onu ilk gördüğümden beri direksiyona benzediğini...www.technopat.net
Teşekkür ederim hocam. Aşırı zevkli cidden. Sonsuz dönebildiği için sinirlenince ya da canım sıkılınca direksiyonu bir çeviriyorum sonsuz dönüyor takla atıp kaza yapıyorum aşırı zevkli![]()
Hocam öğrenci değilseniz otobüse 8TL mi ne basıyorsunuz 40 neyBunu yapmaya bende çok heveslenmiştim ama üşendiğim için yapamadım. Hocam bana da yapın 40 lira atayım kargoyla gönderin![]()
Kaç istersiniz hocamHocam öğrenci değilseniz otobüse 8TL mi ne basıyorsunuz 40 ney![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.