Direksiyon setine para verilir mi?

Gidin ikinci el alın zaten 1 ayda bıkıyorsunuz. 2. eli ölü olan bir oyuncağa 20k vermek akıl işi değil.
Hocam 19 senedir bilfiil bilgisayar oynarım. İlkokul 1 den beri elimde pc var. Bıkmadık şimdiye kadar. Sanmıyorum ki direksiyon setinden de bıkalım. Sadece gerçek sürüş tadı/hazzı olur mu diye tereddüteyim o kadar.

Klavye-mouse u olan arkadaş grubum da var lakin yine çoğu oyunu oynamıyorlar açıkcası bazen oynarken de bayıyorlar adamı 😆

En garantisi sanırım xbox gamepad olur. Gold Shadow rengine dibim düştü de, elimde çalışan gamepad varken onu almak istemedim.
Hocam arkadaş grubunuz varsa bütçeniz de varsa direk alın. Benim arkadaşım sen de al beraber gireriz diyor. Ben de düşünüyorum vitesli almayı.

Hocam 19 senedir bilfiil bilgisayar oynarım. İlkokul 1 den beri elimde pc var. Bıkmadık şimdiye kadar. Sanmıyorum ki direksiyon setinden de bıkalım. Sadece gerçek sürüş tadı/hazzı olur mu diye tereddüteyim o kadar.
Ben arkadaşımın evin de oynadım. Hatta yarın tekrar oynayacağım. Gerçekten gerçek sürüyormuş gibi hissi veriyor.

ETS 2 oynayan bir tayfa var da pek yarış oyunlarına yanaşmazlar. Ama ben aldıktan sonra ikna olup alma ihtimalleri var.
Ets2 de sarar hocam. Tabi en son karar sizin.

Hocam 19 senedir bilfiil bilgisayar oynarım. İlkokul 1'den beri elimde PC var. Bıkmadık şimdiye kadar. Sanmıyorum ki direksiyon setinden de bıkalım. Sadece gerçek sürüş tadı/hazzı olur mu diye tereddüteyim o kadar.

Hocam maddi durumunuzu bilmiyorum. Belki sizin için çerez parası ama 35k verip aldığınız direksiyon setinin bir oyuncak olduğunu ve asla direksiyon hissi vermediğini anlayınca bıkarsınız. İsterse en iyisi olsun titreşimli olsun fark etmiyor asla değmez.

Hocam maddi durumunuzu bilmiyorum. Belki sizin için çerez parası ama 35k verip aldığınız direksiyon setinin bir oyuncak olduğunu ve asla direksiyon hissi vermediğini anlayınca bıkarsınız. İsterse en iyisi olsun titreşimli olsun fark etmiyor asla değmez.
Tabii ki benim için çerez parası değil, alırsam taksit ile almayı düşünüyorum ben de ya da uyguna temiz ikinci el. Lakin hobi olarak bilgisayar oynamaktan başka yaptığım birşey yok desem yeridir. Bu yüzden hevesim bu kadar fazla aslında.

@Harun Emre Altun direksiyona ayrı bir setup kurmayı düşünüyorsanız almak mantıklı olabilir.
Hocam başlangıçta değil ama ileride sim racing tarafına adım atabilirsem multiscreen bir setup düşünüyorum.

Tabii ki benim için çerez parası değil, alırsam taksit ile almayı düşünüyorum ben de ya da uyguna temiz ikinci el. Lakin hobi olarak bilgisayar oynamaktan başka yaptığım birşey yok desem yeridir. Bu yüzden hevesim bu kadar fazla aslında.
Hocam dediğim gibi ne olursa olsun bana değmez gibi geliyor tabi karar sizin ama tavsiyem şudur almadan önce kafeye gidin orda direksiyonla oyun oynayın beğenirseniz alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı