Direksiyon sınavı hazırlığı

Eleştirmekte haklısınız, fakat bence doğru yapılan tek şey bu sınavın zor olması. Teorik sınav zor olmalı, en az 1 sene stajyerlik olmalı diye düşünüyorum ayrıca. Park yeri konusunda yeri geliyor daracık yere çok hızlı şekilde girmen gerekiyor trafik şişmesin diye onun için mantıklı. Güzel ülkemizde birçok iş baştan savma ve aceleyle yapıldığı için ehliyet sistemide öyle olmuş maalesef. Fakat şu şekliyle geçmek çok zor olmamalı. Tabikide herkes herşeyi mükemmel yapacak diye birşey yok birçok insan park etmekte zorlanıyor. Yarım saat çalışmayla park etmeyi öğrenirsiniz ama.

Demir kafesin içine ezbere bir park sistemi kurmuşlar duba muba yok. Çizgiyi de yeni çizmişler daha hiç çizgiyle dubayla çalışma gibi bir imkanım olmadı. O yüzden tam gerçekçi parkı öğrenmen imkansız çünkü deneme şansın yok demire çarparsın ezberin dışına çıkarsan. Saçmalıklar ülkesi Türkiye işte. Öğrendim de yani öylesine öğrendim.Sınavdan geçsem bile iki arabanın arasına girebilirmiyim bilmiyorum. Çünkü demir var duba yok süper bi parkur üretmişler:) Sınavı geçelim park sensörüyle gireriz artık bu Türkiyede sistem bu kadar çalışıyor.

Demir kafesin içine ezbere bir park sistemi kurmuşlar duba muba yok. Çizgiyi de yeni çizmişler daha hiç çizgiyle hiç çalışmadım duba hala yok. O yüzden tam gerçekçi parkı öğrenmen imkansız çünkü deneme şansın yok demire çarparsın ezberin dışına çıkarsan. Saçmalıklar ülkesi Türkiye işte. Öğrendim de yani öylesine öğrendim.Sınavdan geçsem bile iki arabanın arasına girebilirmiyim bilmiyorum. Türkiyede sistem bu kadar çalışıyor. Bu sınav şuna benziyor doğuda veya köyde Türkçesi zayıf olan öğretilmemiş çocuğa ÖSS'de İstanbul Türkçesi sorup çok iyi cevaplamasını beklemek gibi biraz bu sınav. Tabi bana araba motoru bile göstermeyen ilk yardım denemesi yaptırmayan simulasyon sürdürmeyen parkuru kafasına göre uyduran bazı yerde 2 stopu geçiren bazı yerde önüne araba kırınca dahi stopu geçirmeyen v.s v.s bir sistem işte eyvallah eski sisteme göre iyi ama gene aşırı dandik. Zaten o eski sistemi koyanların aklından şüphe ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı