Direksiyon sınavı zor mudur?

Hocam 2 gün sonra yazılı sınav var ne önerirsiniz nereden çalışmalıyım.

Ben bu kanalın oynatma listelerini izleyip sonra da uygulama üzerinden deneme çözmüştüm. Denemelerde 80-90 alıyordum hep ama sınavda biraz zorlandım 76 aldım.

App Store ve Play Store'da çıkmış ehliyet soruları uygulamaları var. Oradan bol bol soru çözün yeter. Animasyon sorularına çok dikkat edin.

Hangi uygulamaları önerirsiniz derslere gittim kalırsam çok sıkıntı olur benim için

Ben bu kanalın oynatma listelerini izleyip sonra da uygulama üzerinden deneme çözmüştüm. Denemelerde 80-90 alıyordum hep ama sınavda biraz zorlandım 76 aldım.
Sağ olun hocam 2 gün kaldı sınava izlerim

Hangi uygulamaları önerirsiniz derslere gittim kalırsam çok sıkıntı olur benim için.

Sağ olun hocam 2 gün kaldı sınava izlerim.

Hocam ben derslere gitmeden sadece YouTube'dan video izleyerek 2 gün çalışıp geçtim sınavı. Uygulama isim olarak bilmiyorum ama internete ehliyet sınavı çıkmış sorular yazıp çözebilirsiniz. Hepsi birbirinin benzeri zaten.

İyi sosyaller. Teorik sınavı geçen pazartesi 76 alarak geçtim. Önümüzdeki pazartesiden sonra direksiyon kurslarım başlayacakmış. Tahmini 12 Nisanda sınava girecekmişim. Daha önce manuel araba kullanmıştım ama bayağı bir acemiyim. Düz zeminde kaldırırken stop ettirmiyorum ama hızlı kalkabiliyorum, motoru bağırtabiliyorum. Otomatik araba daha çok kullandım, sert virajlarda falan sıkıntılarım var. 1-2 hafta eğitimden sonra daha iyi hale gelir miyim? Sınav zor mu?
Ben 98 ile geçtim direksiyon dersi 3 hafta sonra başlayacakmış sizinkisi iyiymiş yine.

Şimdi girdim 50 soruda 18 yanlış halledirli 2 günde umarım
Usta öğretici kanalının oynatma listelerini izle sırayla ben oradan çalıştım 98 aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı