Direksiyon sınavından kaldım

Üzülme hocam. Ben ilk girişimde kalmıştım yine bu tarz bir ahmak yüzünden. İkinciye girdim aldım. İlkinde de yol yapım çalışması olan yerde sınava soktular zaten yollar dar birde sınav oluyoruz. Önümdeki kazma sürücü adayı lap diye yolda durdu onun heyecanından kaldıramadım arabayı :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oda birşey mi beni kimlikteki fotoğrafıma benzetemedikleri için hem kursiyerliğimi hem sınavımı iptak ettiler olacak iş değil. Sadece saçımı uzatmış azıcık kilo almıştım o kadar ya.
kardeşim seninki de baya trajikomik bir olaymış. Bu arada yanımda ki sürücü adayına yanında ki müfettiş adeta bir kurs hocası misali yaptırmış parkı 😂 her şeyi anlatıp, hizalamış.
 
Seçilen hocalar orul orul dediğimiz cinsten üzülme hocam. Ben ilk girişimde kalmıştım yine bu tarz bir ahmak yüzünden. İkinciye girdim aldım. İlkinde de yol yapım çalışması olan yerde sınava soktular zaten yollar dar birde sınav oluyoruz. Önümdeki kazma sürücü adayı lap diye yolda durdu onun heyecanından kaldıramadım dı arabayı :D
başta tipi gördüm zaten belli etti kendini. Bi kağıt imzaladı yanımda girenlerin çoğu kalmış nerdeyse adamın kağıdında. Baştan anlamalıydım zaten. Olan 300 liraya oldu yazık ne yemekler yenirdi o parayla.
Hocadan hocaya değişiyor. Bazı hocalar görmezden gelebiliyor ufak hataları. Geçmiş olsun.
diyorum ya yanımda ki arkadaşa yanında ki müfettiş yaptırmış parkı resmen. Her şeyini en ince ayrıntısına kadar anlatıp, yaptırmış.
 
sıkma canını. Ben de ehliyete yazılacak para bulma sınavından kaldım.
:)
Evet sevgili arkadaşlarım, kardeşlerim ve abilerim. Bu gün girdiğim direksiyon sınavından onca zamandır araç kullanmama rağmen, en ince ayrıntısına kadar sürüyor olmama rağmen kalmış bulunmaktayım. Bilmem hiç duydunuz mu böyle bir kalış nedeni: L parkta teker sarı çizgiye değmiş 😂😂😂. Arkada oturan yaşlı ve yüzü asık olan adam zerre irdelemeden, hocam bu park olmadı ya dedi ve sınavım o anda sonlandı. Belki de hiçbirinin arabasına güvenip binmeyeceğim ben, şu adamların düşüncelerine ve bilgilerine dayanarak geçip veya kalıyorum sınavdan. Teşekkürler Türkiye seni seviyoruz.
 
Ayrıca benim yeğenim anlatıyor iki defa stop etmiş yanındaki görevli hadi devam et görmedim demiş birazda adamlık meselesi.
Hataları görmezden gelmek ne zamandan beri "adamlık" oluyor. Hataya hata diyenler ne oluyor? Sonra bunlar trafiğe çıkıp araç kullanıyor.
 
:D
Sana bunu diyen hoca bozuntusu da aynılarını uyguluyor mu acaba? Geçmiş olsun hocam. Allahtan böyle kişilere denk gelmedim de tekte aldım ehliyetimi. Bu arada bir sorum olacak. Ehliyete kendi araban ya da babanın arabası ile mi gittin? :D
 

Geri
Yukarı