EvetYeni mi başladın ağırlığa dostum?
EvetYeni mi başladın ağırlığa dostum?
Bir süre buz koyun dinlendirin, iyi değilken zorlamayın. Doktora gidip jel vs de sorabilirsiniz, faydası olabilir. Büyük bir hasar yoktur diye düşünüyorum, iyileşir kısa sürede, geçmezse mutlaka gidin doktora.Evet orası sizce sorun oluşturur mu
Bir süre buz koyun dinlendirin, iyi değilken zorlamayın. Doktora gidip jel vs de sorabilirsiniz, faydası olabilir. Büyük bir hasar yoktur diye düşünüyorum, iyileşir kısa sürede, geçmezse mutlaka gidin doktora.
Bir sonraki biseps çalışmanız daha hafif yoğunlukta olsun.
Özellikle kolunuzu açarken, yani kası ve tendonu uzatırken tendonun boyu uzayıp esneyeceği için, fazla ağırlık/tekrar zorlayabiliyor. Kolunuzu 180 dereceye kadar açıp daha da germişsinizdir büyük ihtimalle, kolunuzu kilitleyecek kadar açmamalısınız, daha yüksek ağırlıklarda tendon kopmasına kadar gidebilir bu durum. İnternete "biceps tear" yazarsanız videolara ulaşırsınız.Çalışırken her şey güzeldi 5kg ile güzel yapıyordum hem biceps hem triceps hem de omuz çalıştım ilk günden fazla zorladım herhalde
Özellikle kolunuzu açarken, yani kası ve tendonu uzatırken tendonun boyu uzayıp esneyeceği için, fazla ağırlık/tekrar zorlayabiliyor. Kolunuzu 180 dereceye kadar açıp daha da germişsinizdir büyük ihtimalle, kolunuzu kilitleyecek kadar açmamalısınız, daha yüksek ağırlıklarda tendon kopmasına kadar gidebilir bu durum. İnternete "biceps tear" yazarsanız videolara ulaşırsınız.
Yapabilirsiniz tabii ki, ama en başta ağırlığı ya da tekrar sayısını biraz azaltıp öyle başlayın. Zamanla yükseltin. Bir de hareket tekniklerini iyi uygulayın.Ağrı geçtikten sonra aynı hareketleri yapsam yine ağrı olur mu vücut alışır mı
Yapabilirsiniz tabii ki, ama en başta ağırlığı ya da tekrar sayısını biraz azaltıp öyle başlayın. Zamanla yükseltin. Bir de hareket tekniklerini iyi uygulayın.
Yapabilirsiniz tabii ki, ama en başta ağırlığı ya da tekrar sayısını biraz azaltıp öyle başlayın. Zamanla yükseltin. Bir de hareket tekniklerini iyi uygulayın.
Kas gevşetici işe yarar mı bilemedim, deneyebilirsiniz.Ağırlığı azaltamam başka dambıl yok ama tekrar sayısını azaltırım her türlü yardımınız için teşekkürler
Şu an ağrıyor sol kolumda vardı sağ kolumda ağrıyor açamıyorum kolumu kas gevşetici sürsem sorun olur mu?
Şuan ciddi ağrı var kollarımı düz yapamıyorumKas gevşetici işe yarar mı bilemedim, deneyebilirsiniz.
Buz koyun, pazartesiye geçmezse doktora gidin.Şuan ciddi ağrı var kollarımı düz yapamıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.