Dirty bulk vs clean bulk

jack ssparrow

Decapat
Daha fazla  
Spora başlayalı 2 gün oldu. 186 boy 88 kilom var. Kollarım ince göbegim çok. Dirt bulk yapsam artıları eksileri nelerdir? Clean bulk yapsam artıları eksileri nelerdir?

Clean bulk ile yağlanmadan, sağlıklı şekilde kilo alırsın. Fakat clean bulk ile kilo almak zordur. Ve yüksek ihtimalle uzun sürer.

Dirty bulkta herşeyi yiyebileceğin için ben onu yiyemem bunu yiyemem derdi olmaz her şeyi yersin, ve daha kolay + daha hızlı kilo alırsın. Fakat yağ oranın artabilir, sağlıksız kilo alırsın.

En iyisi ikisinin ortası, makrolara dikkat ederek ve öğünleri dengeleyerek kilo alabilirsiniz.

Clean bulk ile yağlanmadan, sağlıklı şekilde kilo alırsın. Fakat clean bulk ile kilo almak zordur. Ve yüksek ihtimalle uzun sürer.

Dirty bulkta herşeyi yiyebileceğin için ben onu yiyemem bunu yiyemem derdi olmaz her şeyi yersin, ve daha kolay + daha hızlı kilo alırsın. Fakat yağ oranın artabilir, sağlıksız kilo alırsın.

En iyisi ikisinin ortası, makrolara dikkat ederek ve öğünleri dengeleyerek kilo alabilirsiniz.
sence hangisi daha iyi hocam ?

pardon altı okumamışım kusura bakmayın

pardon altı okumamışım kusura bakmayın
En iyisi ikisinin ortası dediysemde, lafta öyle diyorum. Bana kalırsa dirty bulk yapmak daha kolay ve iyi. Çok yağlanıp kilo alırsanızda definasyona girersiniz.

Hocam bulk yapacağım diye bu elemana dönmeyin.

1704213064208.png

Clean bulk, hem yağ oranın da yükselmez, kat kütlesi kazanırsın ama daha zor olur tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı