Diş ağrım kulağıma vuruyor

mklaunch

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2014
Mesajlar
260
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çene dişim ağrıyor. Oradan kulağıma vuruyor. Anlatılmaz yaşanır bir şey. Çıldırıyorum, ağlıyorum bir çaresi var mı arkadaşlar? İnternette araştırdım enfeksiyon falan diyorlar. Antibiyotik, ağrı kesici içtim faydası yok. Doğal bir yöntem var mı? Uyuyamıyorum çok kötüyüm.
 
Acil'e gitmelisin sana ağrı kesici verirler. Mutlaka diş hekimine git. Evde yapabileceğin şey pamuk alıp üstüne alkol veya kolanya döküp ağrıyan yere bastırmak. Geçmiş olsun.
 
Ağrı kesici işe yaradı aslında bana da olmuştu ben kurtuldum dişçiye gittim ertesi gün. Allah acil şifalar ihsan eylesin inşallah.
Bir de ne olursa olsun hemen antibiyotiğe sarılmak yanlış birşey haberiniz olsun. Sadece doktor vasıtasıyla kullanmanız sağlığınız yararınadır. Selametle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gibi durumlarda doktora giderseniz sizin için daha iyi olur. Çünkü biz her ne kadar birkaç konuda bilgili olsakta, vereceğimiz bilgilendirmeler bazen yanlış veya eksik olabiliyor, riske atmamak gerek. Bu durumda herhangi bir yöntem bilmiyorum, sadece bilgilendirme amaçlı yazayım dedim. Konuyu kirlettiysem kusura bakmayın. Allah şifa versin. Geçmiş olsun kardeşim..:)
 
Acil durum için ağrı kesici önerim Apranax kesinlikle işe yarıyor bunun dışında kafanfil yağı da acıyı kesiyor. İltahap çok yogun degilse sarımsağı ezip tuzlayıp oraya koy gene iyi gelecektir. En kısa zamanda dişciye gitmelisin.

Alkol yada kolonya kullanma sinir uclarını öldürür tahriş eder doktor cok kızmıştı bana..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acil durum için ağrı kesici önerim Apranax kesinlikle işe yarıyor bunun dışında kafanfil yağı da acıyı kesiyor.İltahap çok yogun degilse sarımsağı ezip tuzlayıp oraya koy gene iyi gelecektir.En kısa zamanda dişciye gitmelisin.

Alkol yada kolonya kullanma sinir uclarını öldürür tahriş eder doktor cok kızmıştı bana..
Kendi kendine biraz geçti. Yarın dişçiye gideceğim. İlginiz için teşekkür ediyorum hepinize.
 
Dişinde büyük ihtimal çürük var. Geçici çözüm için vermidon içebilirsin apranax bazı kişilere zararı var.
Tuz vs bigi şeyleri denemeyin. Dediğimi yapıp en yakın zamanda dişçiye gidin. Antibiyotik kullanmayın. çoğu doktor verecektir ama gereksizdir. Kanal tedavisi veya dişin çekimi ile kısa sürede rahatlığa kavuşabilirsin.
 
Kesinlikle Doktor (@Murat5038) beyi dinleyin.(y)
Vakti zamanında Dişçiden çekinip gidemeyince, günden güne diş ağrılarım çoğalıp daha fazla diş kaybına neden olmuştu. Tabi Apranax ve Vermido'u sık sık kullanıyordum. Bir gün gözümü açtığımda Hastanedeyim:ölü: İlaçlar mide kanaması vb. yaptığında dolayı midemi yıkamışlardı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı