Dişimde son 3 gündür ağrı var. Nabız atıyormuş gibi ağrı atıyor. Su içince soğuk su, kola hissetmiyorum ve içmeyi bıraktığımda tekrar başlıyor. Dişimde de biraz kırıklar var bunun sebebi nedir? Çürük mü? Çekilmesi mi lazım?
doktora pazartesi günü gidicem ama ağrının geçirmenin bi yolu yokmuDoktora gidin. Bu forumda kim olursa olsun görmeden söylediği şey boştur.
Doktora pazartesi günü gideceğim ama ağrının geçirmenin bir yolu yok mu?
Doktora pazartesi günü gideceğim ama ağrının geçirmenin bir yolu yok mu?
Dişimde son 3 gündür ağrı var. Nabız atıyormuş gibi ağrı atıyor. Su içince soğuk su, kola hissetmiyorum ve içmeyi bıraktığımda tekrar başlıyor. Dişimde de biraz kırıklar var bunun sebebi nedir? Çürük mü? Çekilmesi mi lazım?
Hocam sağlık bu eğer ki duramıyorsanız acile gidin diş merkezinin acili vardır.doktora pazartesi günü gidicem ama ağrının geçirmenin bi yolu yokmu
peki kanal tedavisi yapınca acı felan varmı yada kaç saat kaç dk sürerDişiniz çekilecek kıvama gelmesine az kalmış muhtemelen. Zonklama falan da varsa kesinlikle dişin ölmek üzere. Çok yaşadım soğuk su içince rahatlatır ama bir dakika sonra ağrı yine başlar. Hemen dişçiye gidip kanal tedavisi olmalısın.
Peki kanal tedavisi yapınca acı falan var mı ya da kaç saat kaç dk sürer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.