Dışarıda kaldım

TriqetraZ

Kilopat
Daha fazla  
Tam eve döndüm. City Real maçını izleyecektim. Anahtarı evde unutmuşum. Dışardayım şu an. Bayram dolayısıyla açık çilingir olacağını sanmıyorum. 2.katta oturuyorum. Balkona girmem zor gibi. Camlara ulaşımım daha kolay ama camlar kapalı ne yapacağımı bilmiyorum vallahi. Cüzdanım evde kalmış yanımda para da yok. Tanıdık biri deseniz o da yok. Çaresizim şu anda. Yalnızlıktan buraya yazıyorum. :(

Tam eve döndüm. City Real maçını izleyecektim. Anahtarı evde unutmuşum. Dışardayım şu an. Bayram dolayısıyla açık çilingir olacağını sanmıyorum. 2.katta oturuyorum. Balkona girmem zor gibi. Camlara ulaşımım daha kolay ama camlar kapalı ne yapacağımı bilmiyorum vallahi. Cüzdanım evde kalmış yanımda para da yok. Tanıdık biri deseniz o da yok. Çaresizim şu anda. Yalnızlıktan buraya yazıyorum. :(
Komşuların birine sorun belki tanıdığı çilingir vardır.

Polisi arayabilirsiniz, polislerin tanıdığı çilingirler mevcuttur, bu saatte açık olan bir çilingir'i tanıyorlardır ya da bu saatte açık olan bir çilingir bilmiyorlarsa bile en azından şuandaki durumuna göre bir yerde konaklayabilirler (Hiç sanmıyorum ama böyle durmaktansa en azından polisi aramak şuanda bence en iyisidir.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı