Dışarıda mı yemek yenilmeli yoksa evde mi yemek yapılmalı?

YusufCanBzkrt

Hectopat
Asgari ücretle ay sonunu getirmeye çalışan biri için dışardan yemek yemek mi yoksa evde yemek yapmak mı mantıklı olur ekonomik olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka şimdi dışarıdan yemek yiyen birisiyim canım tavuk çekti evde yapayım dedim bir kere de tavuk göğsü aldım yağ aldım hepsi çok pahalı tuttu dışarıda tavuk dürüm yesem daha ucuza gelirdi ve evde yaptığım tavukla doymadım bile.

Eğer parayı tek kendin yiyorsan ev geçindirmiyorsan dışarıda yiyebilirsin bence.

Patatesin kilosu 50 TL'den ucuz galiba. Patates alsan biraz da yanına sebze eklesen evde yapmak çok daha ucuza gelir. Maaşının bir kısmıyla 21 litre yağ alırsın. 1 sene kullanırsın.
knk hergün hergünde patates yenmez işte sürekli farklı farklı yemek yemek isterim uzun vadeli düşünürsek nasıl olur ki

Dışarıdan simit çay yaparsan yine ay sonu zor geliyor diye biliyorum en mantıklısı toptan makarna almak😀
öyle bi ekonomideyiz ki düşündüğümüz şeylere bak :DDD

Eğer parayı tek kendin yiyorsan ev geçindirmiyorsan dışarıda yiyebilirsin bence.
evet evde tekim şuanda da dışarıdan yiyorum uzun vadede hangisi mantıklı olur kendim için onu merak etmiştim cevabın için teşekkür ederim

@YusufCanBzkrt Yağ'ı tek yemekte kullanmıyorsun sonuçta. Ama tavuk işini nasıl becerdin onu anlamadım. Ben marketten göğüs aldım dün. 100 Lira tuttu. 3 kişilik sote yaptım. Daha arttı da sen nasıl becerdin doymamayı onu anlamadım. :) Domates, biber, kola derken 160 lira tuttu. Tıka basa yedik. Dışarıdan 160 liraya tavuk ürünü bir yemek yesem var ya ben kendi mi doyuramam. Evden yemek her zaman daha ucuza geliyor ama sen bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyorsun sanki. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı