Discord 1,5 ay önce silinen hesabın mesajları savcılığa verir mi?

Elinde herhangi bir ekran görüntüsü olduğunu düşünmüyorum. Sadece maymun Türkler ve maymun Kürtler niye savaşıyor anlamıyorum dediğim bir ses kaydı var. Reşit değilim.

Ses kaydından bir şey olcağını düşünmüyorum yaşınız reşit değilse 16'yı geçmiyorsa bir de sanmıyorum üsteleyeceklerini.
 
Discord küfür,ifşa olaylarıyla ilgilenmiyor. Adamlara ulaştığın zaman "kendi aranızda çözün mahkeme yoluyla değil" cevabı veriyorlar. Ayrıca Türkiye'de temsilciliği yok hiç bir veri paylaşımı yapmayacaktır :).
 
Discord küfür, ifşa olaylarıyla ilgilenmiyor. Adamlara ulaştığın zaman "kendi aranızda çözün mahkeme yoluyla değil" cevabı veriyorlar. Ayrıca Türkiye'de temsilciliği yok hiçbir veri paylaşımı yapmayacaktır :).

Kanıt var ise ellerinde olabilir.
 
Kanka sence kürt Türk olaylarına girmek ve siyaset konuşmak için yaşın küçük değil mi hem Discord grubunu amacına göre kullanın. Ve kücüksünüz daha gidin oyununuzu oynayın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı