Discord 1,5 ay önce silinen hesabın mesajları savcılığa verir mi?

1 Aydan sonraki mesajlar genellikle tutulmaz. Yer açmak için. Korkmayın başınıza bir iş gelmez. IP adresiniz olsa bile CGNAT adres olduğu için ISS'inize gitmeleri gerekir, onlar da NAT tablosunu bir süre sonra sildikleri için gene bulunamazsınız. CGNAT bu konuda işe yarıyor...

İstediği kadar olsun hocam, adamlara mail attığın zaman "Mahkeme çözüm değil, sorunlarınızı bizimle paylaşın" diyorlar. Bu adamlar verileri vermediği sürece istediği kadar dava etsin hiçbir şey olmayacaktır.

Özel bir arkadaş sunucusu ama problem şu oradan birine dava açılmış farkli bir yerde başını belya sokmuş şimdi bizi ifşa ediyor

Elinde herhangi bir ekran görüntüsü olduğunu düşünmüyorum. Sadece maymun Türkler ve maymun Kürtler niye savaşıyor anlamıyorum dediğim bir ses kaydı var. Reşit değilim.

:) ses kaydı var. Ve arkadaşlarını ifşa ediyormuş.

1 Aydan sonraki mesajlar genellikle tutulmaz. Yer açmak için. Korkmayın başınıza bir iş gelmez. IP adresiniz olsa bile CGNAT adres olduğu için ISS'inize gitmeleri gerekir, onlar da NAT tablosunu bir süre sonra sildikleri için gene bulunamazsınız. CGNAT bu konuda işe yarıyor...
Ayrıca azılı bir kanun kaçağı, terörist, azılı suçlara karışmış kişiler de CGNAT yüzünden isiznle aynı IPv4 adresini kullanıyor olabilir. Bunun için NAT tablosunu tutmaları gerek, ki 1 aya kalmadan siliniyor.

Dostum ne nerelerdesin bu detay neden. 🤣

Ayrıca bahsi geçen maymun muhabbetinden de hiçbir şey çıkmaz. CB'na hakaret falan değilse rahat olun.

Ben ona buna sataşmayı severim dava kodları/yasa numaralarını bilebilirim, önümü görmeden hareket etmem.

Belliki geçmişiniz var yani. Bayağı bir şeyli hem de. 🤣

Kanka sence kürt Türk olaylarına girmek ve siyaset konuşmak için yaşın küçük değil mi hem Discord grubunu amacına göre kullanın. Ve kücüksünüz daha gidin oyununuzu oynayın.
açıkçası çok haklısnız. akıllandım artık ama tüm suçu biz küçüklere atmanız normal mi? internetin heryerinde siyaset konuşulyor,biz reşit olmayan bireyler oyun oynamak için iyi bir bilgisayara/konsola sahip olmamız lazım ama bu türkiye şartlarında çok zor :) bunun sebebi siyasetçiler ve ülkenin politkaları olabilir mi?

Hocam istediği kadar olsun, bu adam sibere ulaştığında karakola yönlendirecekler. Orada gerekli işlemler başlatacak "Ee Discord" herhangi bir bilgi vermezse bu adamı nasıl bulacaklar, nasıl işlem yapacaklar?

Ben de sizin ile aynı düşüncedeyim. Fakat oladabilir bu belli olmaz neler neler var bu ülkede...

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı