Discord'a güncelleme yaptıktan sonra birden kapandı uygulamaya girmeye çalıştığımda yükleniyor yazısı çıkıyor 5 veya 6 saniye sonra direk kapanıyor. Silip yükledim fakat sorun yine aynı nasıl düzeltebilirim?
Bende de aynı durum oldu sildim tekrar yükledim düzeldi ertesi gün yine açılmadı Yönetici olarak çalışırdım açıldı denemenizi tavsiye ederim.Discord'a güncelleme yaptıktan sonra birden kapandı uygulamaya girmeye çalıştığımda yükleniyor yazısı çıkıyor 5 veya 6 saniye sonra direk kapanıyor. Silip yükledim fakat sorun yine aynı nasıl düzeltebilirim?
yönetici olarak çalıştırınca bence de açıldı sağ ol kralBende de aynı durum oldu sildim tekrar yükledim düzeldi ertesi gün yine açılmadı Yönetici olarak çalışırdım açıldı denemenizi tavsiye ederim.
Şuanda açılıyor mu peki ; )Discord'a güncelleme yaptıktan sonra birden kapandı uygulamaya girmeye çalıştığımda yükleniyor yazısı çıkıyor 5 veya 6 saniye sonra direk kapanıyor. Silip yükledim fakat sorun yine aynı nasıl düzeltebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.