Discord ad soyad bulunabilir mi?

Discord adıyla hiçbirşeyini bulamaz, adını ve soyadını söylediysen her şeyine bakabilir.
Okul numaranıda biliyorsa e-Okul'una girebilir.
Bulsa bile çok takma türkiyedeyiz artık sistemler çok güvensiz 13 yaşında adamlar herkesin her bilgisine erişebiliyor, sadece sana özel bir şey değil bu.

Arkadaşlar peki buluna biliyor ise korunmanın yolları nelerdir? Ve hangi bilgilerime sıklıkla ulaşabiliyor ev adersim adım soy adım T.C. Kimlik numarak ve bunların hepsi sadece Discord adından nasıl oluyor ve bu gerçekmiş nasıl kaçınabilirim?

Bundan kaçamazsın senin bilgilerinde sistemde ise isim soy isim girer bulur ama bilmiyorsa soylemediysen hiçbir şey bulamaz sadece isim soy isim ile bile zor.

Arkadaşlar zaten benim korktuğum kısım (ad soyad) biliyorum T.C. falan daha tehlikeli ama adıma yapılan işlemlerden dava açabilirim benim şu anlık sıkıntım ad soyad

Discord adıyla hiçbirşeyini bulamaz, adını ve soyadını söylediysen her şeyine bakabilir.
Okul numaranıda biliyorsa e-Okul'una girebilir.
Bulsa bile çok takma türkiyedeyiz artık sistemler çok güvensiz 13 yaşında adamlar herkesin her bilgisine erişebiliyor, sadece sana özel bir şey değil bu.

Teşekkürler ama hep duyuyorum Discord adı ve tagdan bulunuyor diye

Hocam ad soyad bulsa bile bir sürü aynı isimde kişi vardır yaşınızı veya yaşadığınız yeri bilmiyorsa da bulamaz.

Bulursa şikayet et bu kadar takılacak bir şey değil. Bilgilerini de verme kimseye. Ne yapıyorsun ki bu kadar takılıyorsun? 1 Senedir aktif bir şekilde Discord kullanıyorum hiç böyle şeyler yaşamadım veya Technopat Sosyal'de bu tür konular açmadım.

Kısaca dikkatli kullanırsan bir şeycik olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı