Discord arayüzüne girince oyuna drop girmeye başlıyor

Emirizmir

Kilopat
Katılım
20 Aralık 2018
Mesajlar
6.043
Makaleler
1
Çözümler
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Sorunu detaylı anlatmak istiyorum. Şimdi Rainbow'da rastladım şu ana kadar. Sorun şu, eğer oyun başladıktan sonra, yani karakter seçiminden sonra eğer arayüze girip kapattıktan hemen sonra hareket etmeye çalışırsam oyun kasıyormuş gibi oluyor. Yani FPS yüksek oluyor ama kasma hissi veriyor. Alt+Tab yapıp geri dönünce düzeliyor. Ama eğer arayüze girip kapattıktan sonra biraz beklersem sorun olmuyor. Sizce sorun ne olabilir. Discord'u silip yüklesem düzelir mi? Şimdiden teşekkürler.
Edit: Şanslıyım ki koca yürekli moderatöre denk geldim. Ciddi anlamda yaptığım yanlışlardan 1 ay ban yerdim. :) O koca yürekli moderatöre çok çok teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Bence sorununuz tam ekran sorunu.
Discord arayuzune girince oyun tam ekran olmaktan çıkıyor gibi.

Grafik ayarlarından çerçevesiz pencere yaparsanız düzelebilir. Ya da tam tersi.
Bana çıkıyor gibi gelmedi. Yani herşey aynı devam ediyor. Sadece kasma hissi oluyor. Sanki habire drop yiyiyormuşum gibi. Ama FPS normal. Yine de denerim.
Sorun devam ediyor. Silip yükledim olmadı. Bu arada donanım ivmesi kapadım yine olmadı. Ve biraz FPS düştüğünü gözlemledim.
Diğer oyunlarda da deneyeceğim.
Sorun sadece Rainbow da oluyor.
Sorunu çözebilene Steam'den USP-S Guardian hediye edeceğim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı