Merhaba hocalarım. Kodum bu şekilde, herhangi birisi seviye atladığında bu mesajı yazıyor ve kimin seviye atladığı da bu yüzden belli olmuyor. Ben mesajda pinglemesini istiyorum.
Örnek olarak: "@pinglenecek kişi tebrikler seviye atladın ve 11 seviye oldun!" bu şekilde bunun kodunu bilen var mı?
JS bildiğine emin misin?
Her neyse şu yolu izleyebilirsin.
Öncelikle kodda zaten replace methodu ile yerine koyarak yapıyor bu yüzden her şey hazır aslında tek yapman gereken mesajın içeriğine {user} eklemen.
Kodu biraz genişletirsen yardımcı olurum. Diğer türlü tahminde bulunmamı istiyorsan elinde kullanıcının seviye atladığını bildiğine göre id’si de vardır tek yapman gereken id si ile ister client üzerinde user’ı fetch et, ya da direkt string biçiminde <@ID> şeklinde yazdır.
Kodu biraz genişletirsen yardımcı olurum. Diğer türlü tahminde bulunmamı istiyorsan elinde kullanıcının seviye atladığını bildiğine göre ID'si de vardır tek yapman gereken ID'si ile ister Client üzerinde User'ı fetch et, ya da direkt string biçiminde <@ıd> şeklinde yazdır.
JS bildiğine emin misin?
Öncelikle kodda zaten replace methodu ile yerine koyarak yapıyor bu yüzden her şey hazır aslında tek yapman gereken mesajın içeriğine {user} eklemen.
JS bildiğine emin misin?
JS bildiğine emin misin?