Discord "bu numara başka bir Discord hesabı tarafından kullanılıyor" sorunu

403976

Megapat
Makaleler
6
Geçenlerde Edge'den Discord'a girdim hata verdi. Telefon numarası veya Gmail ile doğrulama yapmam gerekti Gmail ile yaptığımda hiçbir şey olmadı, sonra telefon numarası ile denedim hesabımdan telefon numaram silindi. Şimdi eklemeye çalışırken SMS geliyor ve "telefon numarası başka bir Discord hesabı ile kullanılıyor" hatası veriyor ticket atmalı mıyım yoksa çözebilir miyim?

Geçenlerde Edge'den Discord'a girdim hata verdi. Telefon numarası veya Gmail ile doğrulama yapmam gerekti Gmail ile yaptığımda hiçbir şey olmadı, sonra telefon numarası ile denedim hesabımdan telefon numaram silindi. Şimdi eklemeye çalışırken SMS geliyor ve "telefon numarası başka bir Discord hesabı ile kullanılıyor" hatası veriyor ticket atmalı mıyım yoksa çözebilir miyim?
Ticket atmalısınız.

Her telefon numarası sadece 1 hesaba eklenebilir. Cooldownun geçmesi 1 haftayı bulabilir yeniden hesaba geçirmek için. Ticket atınca hiçbir şey yapmıyorlar.

Anlamadığım şey şu ben ana hesabıma girerken hata aldım ve ana hesabımdaki telefon numaram silindi nasıl oluyor aklım almıyor.

Açık ve net başka hesapta kayıtlı diyorlar. Discord yan(alt) hesaplara pek sıcak bakmıyor. Tek çözüm o hesaba girip numarayı ve epostayı çıkarmak. Umarım e-postasını biliyorsunuzdur çünkü şifremi unuttum yöntemiyle o hesaba girip numara ve e-postayı çıkarabilirsiniz. Cooldown varsa zaten sınır aşıldı diyecektir. Eğer telefon numaranıza kayıtlı hiçbir hesap olmadığına eminseniz ticket açın ama cevap vermeleri en az 30 dakika veya 1 saati bulabilir.

Açık ve net başka hesapta kayıtlı diyorlar. Discord yan(alt) hesaplara pek sıcak bakmıyor. Tek çözüm o hesaba girip numarayı ve epostayı çıkarmak. Umarım e-postasını biliyorsunuzdur çünkü şifremi unuttum yöntemiyle o hesaba girip numara ve e-postayı çıkarabilirsiniz. Cooldown varsa zaten sınır aşıldı diyecektir. Eğer telefon numaranıza kayıtlı hiçbir hesap olmadığına eminseniz ticket açın ama cevap vermeleri en az 30 dakika veya 1 saati bulabilir.

1 hesabım var ona girerken hata ile karşılaşıldı diye bir uyarı verildi başka bir hesabım yok telefon numaramda hesabıma girebilmek için yazdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı