Büyük ihtimalle düz VPN mantığında kullanıyosunuzdur şu an Speedtest'e girip konumuza baktığınızda Amerika falan çıkıyorsa düz VPN kullanıyosunuz, ms olmaması için bence include IPs ve domaini yapın sadece Discord'u tünellersiniz.
Büyük ihtimalle düz VPN mantığında kullanıyosunuzdur şu an Speedtest'e girip konumuza baktığınızda Amerika falan çıkıyorsa düz VPN kullanıyosunuz, ms olmaması için bence include IPs ve domaini yapın sadece Discord'u tünellersiniz.
GoodbyeDPI benim gibi birçok kişide olmuyor bu konunun amacı zaten GoodbyeDPI alternatifi olması başka sebepleride GoodbyeDPI'nın görev çubuğunda durması da beni bozuyor WARP tray şeklinde ve her açılışta başlatmak falan zor geldiği için WARP daha kolayıma kaçıyor şahsen.
Bunu yapmadan önce Discord IP ve domainlerini girdiniz mi continue and delete'ye basın sonra ilk ınclude IPS and domains e basın sonra sağ üstündeki manage kısmından discord ip ve domain bunları girin.
Bunu yapmadan önce Discord IP ve domainlerini girdiniz mi ilk ınclude IPS and domains e basın sonra sağ üstündeki manage kısmından discord ip ve domain bunları girin.
İlk başta dediğiniz yöntemi kullandım fakat bu yönteme geçtikten sonra GoodbyeDPI'ın tam bir işkence olduğunu fark ettim. Her açılışta uğraşmaktansa bunu kurdum ve kurduğum günden beri bir daha ellemedim, hiçbir sorunu da yok. Zaten sadece Discord bağlantısında çalıştığı için oyunlarima da etki etmiyor, arka planda gereksiz uygulama karmaşası oluşturmuyor. Diğer arkadaşlarıma da bu rehberi attım ve GoodbyeDPI'ın çalışmadığı kişilerde bile çalıştı.