Rehber Discord engel kaldırma (oyunlarda ping sorunu olmadan)

"Include IPS and domains" kısmını işaretleyemedim fakat uygulama çalıştı, herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?

Büyük ihtimalle düz VPN mantığında kullanıyosunuzdur şu an Speedtest'e girip konumuza baktığınızda Amerika falan çıkıyorsa düz VPN kullanıyosunuz, ms olmaması için bence include IPs ve domaini yapın sadece Discord'u tünellersiniz.

Büyük ihtimalle düz VPN mantığında kullanıyosunuzdur şu an Speedtest'e girip konumuza baktığınızda Amerika falan çıkıyorsa düz VPN kullanıyosunuz, ms olmaması için bence include IPs ve domaini yapın sadece Discord'u tünellersiniz.
Türkiye gösteriyor fakat dediğim kısmı yapamadım. "Delete" kısmı çıkıyor ne zaman bassam farklı bir ekrana atıyor ve uygulamıyor nedense.

Bunun yerine GoodbyeDPI daha hızlı bir alternatif. Oyunumda 100msden 4ms e kadar düşürdü Discord'a falan da giriyor.
Linki: Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

GoodbyeDPI benim gibi birçok kişide olmuyor bu konunun amacı zaten GoodbyeDPI alternatifi olması başka sebepleride GoodbyeDPI'nın görev çubuğunda durması da beni bozuyor WARP tray şeklinde ve her açılışta başlatmak falan zor geldiği için WARP daha kolayıma kaçıyor şahsen.

Türkiye gösteriyor fakat dediğim kısmı yapamadım. "delete" kısmı çıkıyor ne zaman bassam farklı bir ekrana atıyor ve uygulamıyor nedense.

Tam olarak sorunu anlamadım ekran görüntüsü falan var mı hatanın.

Son düzenleme:
GoodbyeDPI benim gibi birçok kişide olmuyor.

Tam olarak sorunu anlamadım ekran görüntüsü falan var mı hatanın.
1733573111483.png

Bunu yapmadan önce Discord IP ve domainlerini girdiniz mi ilk ınclude IPS and domains e basın sonra sağ üstündeki manage kısmından discord ip ve domain bunları girin.
Az kurcalayınca yapabildim, bu konulara pek hakim değilim o yönden sormak istedim. Az önce rehberde olduğu gibi 1 e 1 oldu, teşekkürler.

Bunun yerine GoodbyeDPI daha hızlı bir alternatif. Oyunumda 100msden 4ms e kadar düşürdü Discord'a falan da giriyor.
Linki: Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )
İlk başta dediğiniz yöntemi kullandım fakat bu yönteme geçtikten sonra GoodbyeDPI'ın tam bir işkence olduğunu fark ettim. Her açılışta uğraşmaktansa bunu kurdum ve kurduğum günden beri bir daha ellemedim, hiçbir sorunu da yok. Zaten sadece Discord bağlantısında çalıştığı için oyunlarima da etki etmiyor, arka planda gereksiz uygulama karmaşası oluşturmuyor. Diğer arkadaşlarıma da bu rehberi attım ve GoodbyeDPI'ın çalışmadığı kişilerde bile çalıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı