Discord geri dönüş sağlamıyor

KaansiBlox

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM: 8GB
SSD 1: PNY CS2130 500GB SSD
SSD 2: WDC WDS120G2G0A-00JH30 1TB SSD
Ekran kartı: GeForce GTX 1050 TI
Anakart Üreticisi: Micro-Star International (MSI)
Anakart Modeli: B450M PRO-M2 MAX (MS-7B84)
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor, 3400mhz, 6 Çekirdek, 12 mantıksal işlemci.
BIOS Modu: UEFI
İşletim Sistemi: Windows 11 22H2 Build 22621.2428
Merhaba. 8 şubat 2024 tarihinde arkadaşımla birlikte Discord üzerinden bir kavga yaşanıyordu. Bir arkadaşım p*nel ile ilgili bir cümle kurmuştu. Bende ona "p*nel?" ve "ne p*neli?" diye sorular sormuştum. Daha sonra Discord hesabım anında devre dışı bırakıldı. Sebebi ise hack ve dolandırıcılık.

11 gündür cevap bekliyorum ancak ne etsem ne yapsam açmıyolar. Cevap verseler de talebimi okumadan alakasız şeyler söylüyorlar.

Discord hesabım artık elden gitti mi yoksa cevap gelme ihtimali var mı?

Merhaba. 8 şubat 2024 tarihinde arkadaşımla birlikte Discord üzerinden bir kavga yaşanıyordu. Bir arkadaşım p*nel ile ilgili bir cümle kurmuştu. Bende ona "p*nel?" ve "ne p*neli?" diye sorular sormuştum. Daha sonra Discord hesabım anında devre dışı bırakıldı. Sebebi ise hack ve dolandırıcılık.

11 gündür cevap bekliyorum ancak ne etsem ne yapsam açmıyolar. Cevap verseler de talebimi okumadan alakasız şeyler söylüyorlar.

Hocam olay enteresanmış, ben sizin yerinizde olsam hiç vakit kaybetmem direkt Discord'a dava açarım.

Hocam ofise gidin sorun bence.

Arkadaşlar, şu an 6 Mart 2024 ve 2 gün sonra hesabım kalıcı olarak silinecek.
Discord'a bir umutla tekrardan yazdım ve cevap verdiler. Evet.

"Hesabınızı eski haline geri getirmeyeceğiz"
Artık ne yapsam anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı