Discord güvenli bir yer değil

Sülo34

Femtopat
Merhaba, ben arkadaşlarımla konuşmak için her zaman Discord kullanıyordum. Arkadaşım yeni bir arkadaş edinmiş fakat adam denir mi bilmiyorum coder çıktı ve illegal işlerde yapıyor. Bayağı vahşet kan içeren +18 videolar içeren Discord serverları falan var ve adam Discord'un çoğu açığını biliyor. Bu adamla 2-3 gün bende takıldım zorunlu olarak ve bilgisayarım bu adamla konuştuktan sonra yavaşladı ve oyunlara drop girmeye başladı. Bu konuyu bir süre sonra sileceğim büyük ihtimalle, bu adamı şikayet etsem tutuklanır mı bir de?

(Bu arada bilgisayara format attım)

Merhaba, ben arkadaşlarımla konuşmak için her zaman Discord kullanıyordum. Arkadaşım yeni bir arkadaş edinmiş fakat adam denir mi bilmiyorum coder çıktı ve illegal işlerde yapıyor. Bayağı vahşet kan içeren +18 videolar içeren Discord serverları falan var ve adam Discord'un çoğu açığını biliyor. Bu adamla 2-3 gün bende takıldım zorunlu olarak ve bilgisayarım bu adamla konuştuktan sonra yavaşladı ve oyunlara drop girmeye başladı. Bu konuyu bir süre sonra sileceğim büyük ihtimalle, bu adamı şikayet etsem tutuklanır mı bir de?

Gerekli işlemler uygulanır fakat tutuklanır mı bilmem. Fakat size tavsiyem böyle kişileri direk engelleyin iletişim kurmayın.

Elinizde gerekli belgeler, dökümanlar, fotoğraflar var mı? Umarım fotoğrafları çekmişsinizdir. Sözle olacak işler değil. Emniyet Gov.tr' ye girip oradan gerekli belgeler ile şikayette bulunabilirsiniz.

Hocam ilk olarak hiçbir konu bu forumda silinmiyor, ikincisi sosyal mecrada her şeyi görebiliriz, hiçbir medya ağı güvenli değildir, üçüncüsü bilgisayarınız o sebepten dolayı yavaşlamış olamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı