Bir konuda size danışmak istiyorum.
YouTube'da bazı Discord hesap çalma videoları falan gördüm.
Birisi "nitro genetator" veya "free nitro" adı altında dosyalar yollayıp tokeni, ardından da Discord'u çalıyor.
Birisi karşısındakine direkt token gönderterek çalıyor.
Kişiler o inen şeye tıkladıklarında Discord uygulaması kapanıyor ve o sırada token karşıya falan gidiyor sanırım. Ben Discord'u webden kullanan biriyim.
Kısacası hep Nitro vb. yollarla tokeni alıp bu şekilde Discord hesabı çalıyorlar.
Ben bunlara kanmam gibi geliyor ama dalgınlık sonucu kanarsam diye de çok endişeleniyorum.
Bu konuda daha fazla bilgisi olup önlem almamızı sağlayacak birileri var mı? Her gün yeni yöntemlerle hesap çalıyorlar sanırım.
Ve hesabımda Nitro bile yok ama yine de çaldırmaktan/kapattırmaktan korkuyorum.
Başka hangi durumlarda çalınabilir ve ne gibi önlemler almalıyım?
YouTube'da bazı Discord hesap çalma videoları falan gördüm.
Birisi "nitro genetator" veya "free nitro" adı altında dosyalar yollayıp tokeni, ardından da Discord'u çalıyor.
Birisi karşısındakine direkt token gönderterek çalıyor.
Kişiler o inen şeye tıkladıklarında Discord uygulaması kapanıyor ve o sırada token karşıya falan gidiyor sanırım. Ben Discord'u webden kullanan biriyim.
Kısacası hep Nitro vb. yollarla tokeni alıp bu şekilde Discord hesabı çalıyorlar.
Ben bunlara kanmam gibi geliyor ama dalgınlık sonucu kanarsam diye de çok endişeleniyorum.
Bu konuda daha fazla bilgisi olup önlem almamızı sağlayacak birileri var mı? Her gün yeni yöntemlerle hesap çalıyorlar sanırım.
Ve hesabımda Nitro bile yok ama yine de çaldırmaktan/kapattırmaktan korkuyorum.
Başka hangi durumlarda çalınabilir ve ne gibi önlemler almalıyım?