Çözüldü Discord hesabım kapatıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, son günlerde birisi beni bir DC sunucusuna alıyordu, nasıl oluyor bilmiyorum ancak kendim kabul etmediğim ya da katılmadığım halde bir sunucuya atılıyordum. 1000 kişi falan vardı sunucuda sunucudan ayrılıyordum 1-2 gün sonra yeniden sunucuya sokuyorlar. Bugündiscordumn tlı olduğu Gmail'e birisi girmeye çalışmış(Rusya'dan) bende şifremi değiştirdim daha yeni Discord hesabıma girmeye çalıştımki Discord'dan tamamen ban yemişim galiba beni o sunucuya sokup spam falan yaptırıyorlardı bu nasıl oldu birisi söyleyebilir mi? Diğer Gmail hesaplarımdan çıkış yapayım mı? Steam hesabımın kayıtlı olduğu Gmail bilgisayarda girili ancak Steam hesabım guard ile korunuyor.

Çözüm
İndirdiğin bir program yüzünden Discord tokenin çalınmış bu tokenle senin hesabını kontrol edebilirler.
Token nasıl oluşuyor. Bizde önlem alalım. Ben zamanında Discord, com (DC web sitesinden) üzerinden kendi sunucuma bot koymuştum, herhangi bir problem olur mu?

Tokeni Discord kendisi oluşturuyor. Tokeni değiştirmek isterseniz şifreyi değiştirmeniz yeterli, botlara gelirsek tokeni aldığınız yerin hemen yanındaki Regenerate'ye tıklarsanız botun tokeni değişir.
regenerate.png

Tokeni Discord kendisi oluşturuyor. Tokeni değiştirmek isterseniz şifreyi değiştirmeniz yeterli, botlara gelirsek tokeni aldığınız yerin hemen yanındaki Regenerate'ye tıklarsanız botun tokeni değişir. Eki Görüntüle 659407
Ben botları sunucumdan attım şimdi ne yapıcam? Ya da yapmam gereken bir şey var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı