Çözüldü Discord hesabıma giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

444635

Hectopat
Makaleler
3
Discord hesabıma giremiyorum, ne bilgisayardan ne de telefondan. Çalınmış olabilir mi?

Hiçbir mesaj yüklenmiyordu, sonra hesabımdan attı ve şimdi giremiyorum da. Şifre yanlış da demiyor ki sadece yüklenmiyor yani, garip.

DownDetector'da da birden 10 rapor oluştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunum çözüldü hocalarım, ilk önce VPN ile girdim, sonra VPN'i kapattım. Artık kullanabiliyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan varsa deneyebilir, garanti olsun diye şifremi de değiştirdim. Güzel bir ders oldu bana 😂
Discord hesabıma giremiyorum, ne bilgisayardan ne de telefondan. Çalınmış olabilir mi?

Hiçbir mesaj yüklenmiyordu, sonra hesabımdan attı ve şimdi giremiyorum da. Şifre yanlış da demiyor ki sadece yüklenmiyor yani, garip.

Bende bir sorun yok, arkadaşlarımla konuşuyoruz.

Bende sorun yok şuan açık sunucuda konuşuyoruz soyaldekilerle.

Sorunum çözüldü hocalarım, ilk önce VPN ile girdim, sonra VPN'i kapattım. Artık kullanabiliyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan varsa deneyebilir, garanti olsun diye şifremi de değiştirdim. Güzel bir ders oldu bana 😂

Çözüm

Dün akşam bende de öyleydi, şu an sorun yok. Genel olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı