Discord hesabımdan diğer kişilere mesaj gitmiş

ERBiiilgi

Femtopat
Daha fazla  
Discord'da ana ve yan hesabım olmak üzere 2 hesabım var. bugün yan hesabımdan ana hesabıma bir mesaj geldi. yan hesabıma girip baktım, bazı kişilere (hepsine değil) aynı mesajı göndermiş ve ben bu yazıyı yazarken (19:30) bir daha aynı kişilere aynı mesajı gönderdi. Sizce hesabım çalınmış olabilir mi?

resim_2021-11-16_192804.png
resim_2021-11-16_193426.png

Discord'un böyle bir şey yapma ihtimali olmadığına göre? Discord hesabınızın tokenini kaptırmışsınız. Şifrenizi değiştirin, 2FA'yı aktif edin. Birde ücretsiz Discord Nitro veren tarzı sitelere girmeyin. Başka bir siteye kaydolurken aynı şifreleri kullanmayın.

Discord'da ana ve yan hesabım olmak üzere 2 hesabım var. Bugün yan hesabımdan ana hesabıma bir mesaj geldi. Yan hesabıma girip baktım, bazı kişilere (hepsine değil) aynı mesajı göndermiş ve ben bu yazıyı yazarken (19:30) bir daha aynı kişilere aynı mesajı gönderdi. Sizce hesabım çalınmış olabilir mi?

Eki Görüntüle 1216712Eki Görüntüle 1216718

Linkleri VirusTotal'de taratıp paylaşır mısınız?

Hesabınızı bağladığınız site veya uygulamalar varsa çıkış yapıp şifre değiştirseniz iyi olur.

Hesabınızı bağladığınız site veya uygulamalar varsa çıkış yapıp şifre değiştirseniz iyi olur.

Discord'un böyle bir şey yapma ihtimali olmadığına göre? Discord hesabınızın tokenini kaptırmışsınız. Şifrenizi değiştirin, 2FA'yı aktif edin. Bir de ücretsiz Discord Nitro veren tarzı sitelere girmeyin. Başka bir siteye kaydolurken aynı şifreleri kullanmayın.

Yan hesabım hiçbir yere kayıtlı değil eminim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı