Discord hesabımdan mesajlar gönderilmiş, Instagram hesabıma girilmiş

ThePucci

Picopat
Daha fazla  
Dün 31 Ağustos saat 1 ila 7 sularında DM'imdeki herkese mesaj gönderilmiş. Bugün Instagram hesabımın resmi değiştirildi ve birden tanımadığım kişilere takip yollandı (Bot takip sitelerine kayıtlı değilim). Ve Gmail'ime bir Samsung S10 telefon ile giriş yapılmış.
Ve Instagram'dan şifre sıfırla diyorum. Telefonuma veya Gmail'ime kod gelmiyor.
Hesabımda 2FA açık.
Anti virüs önerisi yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün 31 Ağustos saat 1 ila 7 sularında DM'imdeki herkese mesaj gönderilmiş. Bugün Instagram hesabımın resmi değiştirildi ve birden tanımadığım kişilere takip yollandı (Bot takip sitelerine kayıtlı değilim). Ve Gmail'ime bir Samsung S10 telefon ile giriş yapılmış.
Hesabımda 2FA açık.
Kanka şunu bilmen lazım ki cihazına büyük bir saldırı yapılmış. Kaspersky öneririm o iyi bir AV yazılımı.

Kaspersky nasıl kurulur diye aratıp video izleyin hocam sonra cihazınızı taratın zararlı yazılımlar vardır diye düşünüyorum onları silin sonra tekrar deneyin.

Keylogger diye düşünüyorum. Veya hangisi ise... Büyük saldırı ne alaka? Adam bir kişi için onca emek neden harcasın? İllaki biri bu arkadaşı kandırmış olarak düşünüyorum.
Yok , ben öyle düşünmüyorum direk cihaza saldırı olduğunu , biri tarafından özel bir planla hazırlanmadığını düşünüyorum.

Dün 31 Ağustos saat 1 ila 7 sularında DM'imdeki herkese mesaj gönderilmiş. Bugün Instagram hesabımın resmi değiştirildi ve birden tanımadığım kişilere takip yollandı (bot takip sitelerine kayıtlı değilim). Ve Gmail'ime bir Samsung S10 telefon ile giriş yapılmış.
Hesabımda 2FA açık.

Anladığım kadarıyla aktif olarak kullandığın cihazında bir trojan mevcut.
2FA açık olmasına rağmen hesabına giriş yapıldı ise,
Cookie dediğim yöntem ile yapılmıştır. Örneğin Discord hesabının token kodunu çalmışlar. Bu yüzden 2FA uyarısı gelmiyor.
Kaspersky kullanarak derin bir tarama yaptırın. Ardından kurtarma işlemi başlatın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı