Discord hesabın çalındığı nasıl anlaşılır?

esmaesma

Zeptopat
Katılım
28 Eylül 2021
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba ben 2 aydır Discord hesabıma giremiyorum Gmail şifremi ve Discord şifremi unuttum. 2AD var hesabımda birisi hesabımı çalabilir mi? Gmail'imi denedigimde bu Gmail zaten kayitli diyor çalınırsa nasıl anlarım yardım eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çalındığını anlayamazsınız uzun zamandır girmediğiniz için. Gmail`den şöyle anlaşılır, bir cihaz hesabınıza giriş yaptı bu siz misiniz? Diye bildirim gelir. Şifremi unuttum diyerek Gmail ve Discord hesabınızın şifresini sıfırlayın öyle girin. Hesabınızı çalmamışlardır, çalamazlar da.
 
Hesabımın gmailine de giremiyorum o yüzden yeni oturum acma bildirimi gelirse göremicem sadece çalınır mi diye içime kurt düştü 2 ad var diye calinamicagini soylediler umarim calinmaz.
 
evet bilmiyorum ama hesabimin gmaili degistirilmemis gmail hala kayitli gozukuyor calinsaydi gmail kayitli gozukmezdi dimi
 
Çalınsaydı yine kayıtlı gözükürdü ama şifreyi değiştirirlerdi. Ya da hem şifreyi hem e-postayı değiştirirlerdi.
 
Son düzenleme:
ama şifreyi değiştirirse zaten e postayıda değisirlerdi ve e postam kayıtlı gözükmezdi
Bir insan neden E-Postasını bilmez ki? 2'li doğrulamayı açın ayarlardan; E-posta isteyecek mi hatırlamıyorum fakat 2'li doğrulama hesabınızın çalınma ihtimalini %10'un altına çeker.
 

Geri
Yukarı