Discord MC-at çevrimdışı

Kayıt ozelliğini kullanıyorum MC At'ın bot 2 senedir AFK kalıp kalıp duruyor kendi kendine geri geliyor, kayıt olamayan çıkıyor sunucudan tepki rol mu ekleyim ne yapayım uğraşmak da istemiyorum. 2020'den beri millet bakımda diyor guncelleme gelıyor diyor 2 senedir mi aynı problem?

Eğer hala düzelmemişse botun tokeni değişmiş olabilir. Botun tokeni değişince kendini pasife alıyor. Tekrar davet etmeniz lazım diye biliyorum. Son olarak, günahını almayayım ama MC-at kullanmanızı tavsiye etmem. Güvenlik açıkları var sanırım. Birkaç sunucuyu patlattılar.

MC-at'ın pasif olacağını sanmam çünkü o kadar büyük bir bot kişisel sunucuda değil, sanal veya fiziksel sunucularda barındırılır. Onlar da bakım çalışmaları ve kesintiler hariç 7/24 aktif. Eklediğiniz MC-at aşağıdaki sahtesi olabilir mi? Sahte MC-at kullanarak sunucuya saldırabiliyorlar.

MC-AT doğrulanmış bir bot böyle bir ihtimal yok.
Ve 1 veya 2 Saat'e düzeliyor.

Eğer hala düzelmemişse botun tokeni değişmiş olabilir. Botun tokeni değişince kendini pasife alıyor. Tekrar davet etmeniz lazım diye biliyorum. Son olarak, günahını almayayım ama MC-AT kullanmanızı tavsiye etmem. Güvenlik açıkları var sanırım. Birkaç sunucuyu patlattılar.

MC-AT'ın pasif olacağını sanmam çünkü o kadar büyük bir bot kişisel sunucuda değil, sanal veya fiziksel sunucularda barındırılır. Onlar da bakım çalışmaları ve kesintiler hariç 7/24 aktif. Eklediğiniz MC-AT aşağıdaki sahtesi olabilir mi? Sahte MC-AT kullanarak sunucuya saldırabiliyorlar.
sahte mc-at olup olmadığını isminden anlayabilirsin doğrusunun ismi MC-AT#0071

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı