509401
Hectopat
Eylül'e kadar devam edecek diyordu Temmuz'da aldı ucreti.
Daha 1 saat anca oldu iade etmek istiyorum.
Tamam bakın talep açmayın diyorum fsturalandırma kısmından iade et butonu var.
Eylül'e kadar devam edecek diyordu Temmuz'da aldı ucreti.
Daha 1 saat anca oldu iade etmek istiyorum.
Nerde o buton. Sadece iptal etme var. İade için talep yerine yonlendiriyorTamam bakın talep açmayın diyorum fsturalandırma kısmından iade et butonu var.
Nerede o buton. Sadece iptal etme var. İade için talep yerine yonlendiriyor.
SS atar mısınız? Satın alma ayrıntılarında çıkar.
hocam para çekildiGeçersiz diyor? Paranın çekilmemesi lazım. Garip, tamam yediğiniz yasağı açmak için modemi 10 saniye kapatıp açın sonra site açılacaktır çok büyük ihtimalle.
Hocam para çekildi.
Hocam yanlış hesaptan talep açıyor. Benim gmailimde tek discord hesabı olmasina rağmen yıllar önce nsfw sunucusuna girmek için açtığım (sonra sildim) hesabın talebi çıkıyor. Kendi hesabımın ismini yazınca oturum açılmıyor diyor.Tamam dediğimi yapın site acilinca derdinizi destege yazın. İyi aksamlar.
O hesaptan açın talebi söyleyin diğer hesaptan talep açmak istiyorum diye.Hocam yanlış hesaptan talep açıyor. Benim gmailimde tek discord hesabı olmasina rağmen yıllar önce nsfw sunucusuna girmek için açtığım (sonra sildim) hesabın talebi çıkıyor. Kendi hesabımın ismini yazınca oturum açılmıyor diyor.
Eki Görüntüle 1882113
tamamdırO hesaptan açın talebi söyleyin diğer hesaptan talep açmak istiyorum diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.