Discord ödeme işlemi başarısız oldu ve Papara parayı iade etmedi

• Konuyu başlatan Zehn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 700

Zehn

Decapat
Daha fazla  
Discord'a VPN yoluyla girdim, Discord 1 aylık ücretsiz Nitro veriyordu bende bilgilerimi doldurdum. Ve Discord normalde karttan çeker çekmez iade etmesi gereken parayı iade etmedi. Discord'a destek ticketı attım ve bana paranın kendilerinden çıktığını, bankamın bana parayı geri ulaştırmadığını söylediler. Ve bu olayın ardından 13 gün geçti ve hala param geri gelmedi. Sizce ne yapmalıyım? Papara'yla iletişime geçmeyi düşündüm ama Discord normal koşullarda yasaklı olduğu için bana bir sıkıntı yaratır mı acaba?

Discord'a VPN yoluyla girdim, Discord 1 aylık ücretsiz Nitro veriyordu bende bilgilerimi doldurdum. Ve Discord normalde karttan çeker çekmez iade etmesi gereken parayı iade etmedi. Discord'a destek ticketı attım ve bana paranın kendilerinden çıktığını, bankamın bana parayı geri ulaştırmadığını söylediler. Ve bu olayın ardından 13 gün geçti ve hala param geri gelmedi. Sizce ne yapmalıyım? Papara'yla iletişime geçmeyi düşündüm ama Discord normal koşullarda yasaklı olduğu için bana bir sıkıntı yaratır mı acaba?

Öncelikle biliyorsunuz Discord ülkemizde yasaklı ve bunu indirirken VPN ile indirdiyseniz paranız gelmeyebilir ya da uygulama açılınca gelir he zaten TR serverindan bağlanıyorsanız ki ben öyle bağlanıyorum sorunsuz bir şekilde paranız hesabınıza yatar ama böyle şirketlwer genellikle 15 gün veya 1 ay içerisinde ödemeyi geri verirler iyi günler...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı