Çözüldü Discord sunucu ikonu GIF olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RedemptionK

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, benim bir Discord sunucum var. Resmini GIF olarak ayarlamam lazım. After Effects programında her şeyi ayarladım, GIF olarak render aldım fakat suncunun profil fotoğrafı kısmına ekleyince normal bir fotoğraf olarak gözüküyör.

Çözüm
Sunucunuzun seviyesi nedir? Discord Nitro ile gelen takviyeler veya direkt takviyeler ile 1. seviyeye çıkarmadan GIF kullanamazsınız.
Takviyeler ile 1. seviyeye sunucunuzu getirmeden GIF profil fotoğrafı koyamazsınız.
İlla Discord Nitro mu olması gerek?
Evet ama parayla da takviye alabilirsin. Nitro daha kolay yol.

Artı -1 Eksi
Herkese merhaba, benim bir Discord sunucum var. Resmini GIF olarak ayarlamam lazım. After Effects programında her şeyi ayarladım, GIF olarak render aldım fakat suncunun profil fotoğrafı kısmına ekleyince normal bir fotoğraf olarak gözüküyör.

Sunucunuz için onu Server Boost ile güçlendirmeniz lazım. Eğer Discord Nitro alırsanız size 2 tane ücretsiz veriyor 1 aylık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı