Discord sunucusu için yetkili nasıl bulunur?

canris

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sıfırdan 1 haftadır ayarladığım topluluk sunucum sonunda bitti. Fakat bir sorunum var, reklam yapmayı ve yetkili bulmayı bilmiyorum.

Nasıl yetkili bulabilirim, arkadaş ortamım maalesef yok. Discord kapandığından beri girmiyorlar. Bulduğum kişiye nasıl güvenebilirim, üst rollere bu yüzden yetkili bulamayabilir miyim?

Reklam meselesi de bir hayli kafamı karıştırıyor. Nereye reklam verebilirim, kaç kişi aktif katılımcı olur bunları bilmiyorum. Ek olarak Discord sunucularına rekam verince sahte üyelerin gördüğü odaya bizi ekliyorlar ve reklam parası boşa gidiyor. Ne yapabilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sıfırdan 1 haftadır ayarladığım topluluk sunucum sonunda bitti. Fakat bir sorunum var, reklam yapmayı ve yetkili bulmayı bilmiyorum.

Nasıl yetkili bulabilirim, arkadaş ortamım maalesef yok. Discord kapandığından beri girmiyorlar. Bulduğum kişiye nasıl güvenebilirim, üst rollere bu yüzden yetkili bulamayabilir miyim?

Reklam meselesi de bir hayli kafamı karıştırıyor. Nereye reklam verebilirim, kaç kişi aktif katılımcı olur bunları bilmiyorum. Ek olarak Discord sunucularına rekam verince sahte üyelerin gördüğü odaya bizi ekliyorlar ve reklam parası boşa gidiyor. Ne yapabilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Başka sunuculara gir özelden yaz gözün tutanlara bende öyle yapıyorum.

Reklamdan ziyade iş birliği ve ilerleyen zamanlarda partnerlik lazım. Yetkili konusuna gelince tanıdık birkaç kişi işini görür. Ondan sonraki ilk 2 3 ay sunucu Hyper aldıkça çekirdek sunucuya bağlı kitle belli oluyor. Ondan sonra bol bol iş birliği ve partnerlik yapman lazım. Hele sunucu büyürse çok daha hassas oluyor. Benim bu şekilde 1 topluluk 2 fandom sunucum var. Hepsi +5000 üye ve +2885 aktif üye. DC kapanınca bıraktım bende bu işleri kitle ölmüştür bilmiyorum açılınca bakarım artık :)

Reklamdan ziyade iş birliği ve ilerleyen zamanlarda partnerlik lazım. Yetkili konusuna gelince tanıdık birkaç kişi işini görür. Ondan sonraki ilk 2 3 ay sunucu Hyper aldıkça çekirdek sunucuya bağlı kitle belli oluyor. Ondan sonra bol bol iş birliği ve partnerlik yapman lazım. Hele sunucu büyürse çok daha hassas oluyor. Benim bu şekilde 1 topluluk 2 fandom sunucum var. Hepsi +5000 üye ve +2885 aktif üye. DC kapanınca bıraktım bende bu işleri kitle ölmüştür bilmiyorum açılınca bakarım artık :)

Daha önce partnetlik hiç yapmadım bunun hakkında da bilgi verir misin?

Daha önce partnetlik hiç yapmadım bunun hakkında da bilgi verir misin?

Tabii ki. Partnerlik sunucun +500 üyeye ulaştıktan sonra daha rahat olur. Partnerlik amacı şu. Karşılıklı sunucu sahipleri partner tagı alır. Ve ikinizde kendi metinleriniz kopyala yapıştır yapıp karşılıklı sunucu reklamı yaparsınız. Bu işi eli yüzü düzgün kitlesi olan sunucular ile yapınca çok fena hype alırsınız. Onun dışında ilk etapta büyümek için reklama az buçuk para ayırmak şart. +1000 üye sonra zaten topluluk kısmını açıp sosyal medya hesapları açıp içerik üretir oradan yürürsünüz.

Merhabalar kolay gelsin birden fazla sunucu da moderatörluk ve koruculuk yapmış birisi olarak partner ve reklam işi için destek olabilirim eğer mümkünse sunucunun linkini iletebilme şansın var mı ?

Merhaba kolay gelsin birden fazla sunucu da moderatörluk ve koruculuk yapmış birisi olarak partner ve reklam işi için destek olabilirim eğer mümkünse sunucunun linkini iletebilme şansın var mı?

Henüz maalesef iletemem forumda yasak mı onu da bilmiyorum tüm bilgilere ihtiyacım var sunucu hazır fakat ben hazır değilim o yüzden bunun için çok erken.

Ben direkt moderatör olurum ama Nitro tag falan gitmiştir hep :)
Yetkili kadrosuna ücret ödememiz gerekir mi sence?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı