Discord sunucusu kendi kendine silindi

  • Konuyu başlatan FDU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 93

FDU

Femtopat
Katılım
21 Mayıs 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün gece Discord sunucumu düzenliyordum ve uygulamadan arka planda bırakarak çıktım ve sonra tekrar girdiğimde ise sunucumu sunucu listesinde bulamadım. Sunucuyu oluşturan ben olduğum için ve sunucuda birkaç bot ve yan hesabım dışında hiç kimse olmadığı için benden başka silebilecek kimse yok. Yan hesabıma da baktığımda metin kanalı yok dedi ve başka bir sunucuya attı sunucum yoktu. Hesabım çalınmış olamaz cihazlar kısmına baktığımda kendi olduğum konumumdan başka bir yer veya cihaz yoktu. Çok garip.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Botlardan biri yapmış olabilir, ya da sunucu yasadışı algılandıysa Discord kendisi silmiştir.
 
Botlardan biri yapmış olabilir, ya da sunucu yasadışı algılandıysa Discord kendisi silmiştir.
nasıl yasadışı olacak bir kaç gün önce oluşturdum, kimseyi davet etmedim ve botların sunucu silme izni varmı?

Ayrıca sunucuyu bir şablondan oluşturdum ve oluşturduktan sonra şablonu sildim sunucumun silinmesini bununla bir alakası varmı?
 
Nasıl yasa dışı olacak birkaç gün önce oluşturdum, kimseyi davet etmedim ve botların sunucu silme izni var mı?

Ayrıca sunucuyu bir şablondan oluşturdum ve oluşturduktan sonra şablonu sildim sunucumun silinmesini bununla bir alakası var mı?

Discord botları neye ayarlarsan onu yaparlar örneğin bilindik olmayan botlar sunucu silmeye bile yarar ben zamanında Discord botu kodluyordum ve bir açık keşfetmiştim sunucu tacı sahipliği başkasına zorla vermek mesela senin sunucundayim ve botumda orada senden izinsiz 1 komutla tacı senden alip silebiliyorduk sunucuyu tabii asla yapmadim Discord'da hemen kesfetti kapatti sorunu şablondan kaynaklı olabilir şablonlar karmaşık bir sistem.
 

Geri
Yukarı