Herkese merhaba. Bugün Discord kullanırken aşırı RAM tükentiğini gördüm RAM'im az olduğu için benim için sıkıntılı bunun gibi konuşabildiğimiz uygulamalar var mı, az RAM tüketecek? Şimdiden teşekkürler.
Telefon uygulamasını yükleyip oradan konuşun diyecekken oyunda kulaklık kullanma ihtimaliniz geldi aklıma. Skype var bunun haricinde benim bildiğim kullanabileceğiniz ama RAM konusu hakkında fikrim yok.
Skype önerebilirim. Onun dışında oyun oynarken arkadaşınla konuşmak istiyorsan steam üzerinden de konuşabilirsiniz. Alternatif olarak Team Speak de var ama hakkında pek bilgim yok.
Tüm yanıtlarınız için teşekkürler Skype danda çok memnun kaldığım Söylenemez team speak 3 te de tek başımıza konuşaldiğimizi sanmıyorum. Oyüzden telefona kaldım sanırım
Tüm yanıtlarınız için teşekkürler Skype danda çok memnun kaldığım Söylenemez team speak 3 te de tek başımıza konuşaldiğimizi sanmıyorum. Oyüzden telefona kaldım sanırım
Teamspeak 3'te geçici oda sunucuları vardı orada oda kurup kaç kişi olursan ol konuşabiliyordum birkaç ay öncesine kadar ama şu anki durumu bilmiyorum deneyebilirsin.