Çözüldü Discord token üyeli sunucu nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

canris

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, satılık Discord sunucuları gördüm ve token üyeli diyorlar. Token vs. pek anlamam o yüzden bu konuyu açıyorum. Token üyeli sunucu nedir?
Zararı olur mu sunucuya?
Üyeler aktiflik gösterir mi? (mesaj vs. atar mı?)
Token üyeli sunucular ne işe yarar?

Bilgili dostlarım beni de bilgilendirirse çok sevinirim. Pek anlamam bu işlerden o yüzden konu açma gereksinimi duydum.

Çözüm
Sorularını cevaplayalım.

1. Zararı olur mu sunucuya? - Herhangi bir zararı olmaz.
  2. Üyeler aktiflik gösterir mi? (mesaj vs. atar mı?) - Bot (gerçek kişi olmayan) tarzında düşünebilirsin, gerçek üye değildirler ve mesaj atmazlar.
  3. Token üyeli sunucular ne işe yarar? - Atıyorum 10 kişilik bir discord sunucusuna birçok kişi üye sayısını az bulup katılmayabilir ama 1.000 kişilik discordlar üyeleri daha fazla cezbedebilir. Genelde çevresi fazla olmayan kişiler tercih eder ama uzun vadede bana göre mantıklı birşey değildir.
Token kripto para gibi bir şey öyle anlayın bu mesela Telegram da hamster token diye bir şey vardı öyle bir şey.

Sunucu içerisindeki çoğu üye bottur. Bazen, Crypto reklamları ve çekilişi yaparlar bol bol çekiliş döner.

Sorularını cevaplayalım.

1. Zararı olur mu sunucuya? - Herhangi bir zararı olmaz.
  2. Üyeler aktiflik gösterir mi? (mesaj vs. atar mı?) - Bot (gerçek kişi olmayan) tarzında düşünebilirsin, gerçek üye değildirler ve mesaj atmazlar.
  3. Token üyeli sunucular ne işe yarar? - Atıyorum 10 kişilik bir discord sunucusuna birçok kişi üye sayısını az bulup katılmayabilir ama 1.000 kişilik discordlar üyeleri daha fazla cezbedebilir. Genelde çevresi fazla olmayan kişiler tercih eder ama uzun vadede bana göre mantıklı birşey değildir.

Çözüm
sorularını cevaplayalım.

1. zararı olur mu sunucuya? - herhangi bir zararı olmaz.
  2. üyeler aktiflik gösterir mi? (mesaj vs. atar mı?) - tokenleri bot tarzında düşünebilirsin, gerçek üye değildirler ve mesaj atmazlar.
  3. token üyeli sunucular ne işe yarar? - atıyorum 10 kişilik bir Discord sunucusuna birçok kişi üye sayısını az bulup katılmayabilir ama 1.000 kişilik Discord'lar üyeleri daha fazla cezbedebilir.

Çok teşekkür ederim, sorularıma yanıt verdiğin için. Bu yanıtlar bana yardımcı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı