Discord topluluk olmayan bir sunucuda kurallar çiğnenebilir mi?

FT32566

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
353
Benim 124 kişilik bir sunucum var. Ben ayarlardan topluluk açmadım bu sunucumda Discord'una kendine ait bir kuralını çiğnesem ve rapor edilsem ban yer miyim?
 
Yiyebilirsiniz, sadece sunucu değil DM'den konuşmalarınızdan bile ban yiyebilirsiniz.
Özellikle sohbete "cp" (child p*rnography ) ve dolandırıcılık türevi (CC "Credit Card") şeyler yazmaktan, atmaktan anında ban yiyen insanlar gördüm aslında Discord bir mesajlaşma uygulamasından çok sosyal medya gibi. Ve ayrıca yazdığım örnekler dışında ban yiyen kişiler görmedim. Siz yine de dikkatli olun.
 
Discordun güvenlik sistemi bir garip, güçlü desem değil; zayıf desem değil. Adamın biri aylar öncesinde arkadaşlar arasında kendi kurduğumuz discord kanalına saldırı yaptı. Kanalın adı değişti, paylaşımlar silindi. otomatik olarak onlarca alt başlık açıldıydı. ben siliyorum yerine 10 tane başka açılıyor. Millete benim adıma mesaj atıyor falan. Şifreyi değiştiriyorum gene oluyor.(ilk yaptığım şeydi). Mecburen sildiydim kanalı başka açtıydık. Şöyle bakıyorum, bu şekilde nasıl hackledi? Acemi değilim, lakin hani bazı içerikleri indirmek için Youtube, Telegram, Discord vs gibi kanallarıma üye olun o zaman link açılacaktır, tarzında paylaşımlar oluyorya ondan şüpheleniyorum. Onda kanala sadece abone olma kısmı var. (çoğuna olmadımda)
Güçlü gördüğüm kısım, bir discord kanalından ban yedim. Farklı isimle tekrar katıldım. (kullandığım güzel bir kanaldı, adminin egosu yüzünden yedim. Ne küfür, ne hakaret olmamasına rağmen. Farklı fikiri savunduğum için.) Neyse işte zor bela tekrar üye oldum.


Geçende dedim, madem bu hesabı kullanacağım, kesin hesabım olsun diye bilgilerimi o hesaba geçirdim. Telefonumu vs kaydettim. Diğer hesabımı kapatım. Bir baktım yine atılmışım. Adminin atabilmesine imkan yok, farklı nickle katıldıydım. O ana kadarda kimse fark etmemişti. Sanırım tel no girince, önceki banlı hesaptan dolayı sistem direk banladı.

Buda discordun ilginç güvenlik durumuna örnek olsun dedim. :=)
 
Demek ki illegal bir işe karışacaksınız.

Ne alaka la :d daha çok sözlü bir olay için sordum.

Discord'un güvenlik sistemi bir garip, güçlü desem değil; zayıf desem değil. Adamın biri aylar öncesinde arkadaşlar arasında kendi kurduğumuz Discord kanalına saldırı yaptı. Kanalın adı değişti, paylaşımlar silindi. Otomatik olarak onlarca alt başlık açıldıydı. Ben siliyorum yerine 10 tane başka açılıyor. Millete benim adıma mesaj atıyor falan. Şifreyi değiştiriyorum gene oluyor.(ilk yaptığım şeydi). Mecburen sildiydim kanalı başka açtıydık. Şöyle bakıyorum, bu şekilde nasıl hackledi? Acemi değilim, lakin hani bazı içerikleri indirmek için YouTube, Telegram, Discord vs gibi kanallarıma üye olun o zaman link açılacaktır, tarzında paylaşımlar oluyorya ondan şüpheleniyorum. Onda kanala sadece abone olma kısmı var. (çoğuna olmadımda)
Güçlü gördüğüm kısım, bir Discord kanalından ban yedim. Farklı isimle tekrar katıldım. (kullandığım güzel bir kanaldı, adminin egosu yüzünden yedim. Ne küfür, ne hakaret olmamasına rağmen. Farklı fikiri savunduğum için.) Neyse işte zor bela tekrar üye oldum.

Geçende dedim, madem bu hesabı kullanacağım, kesin hesabım olsun diye bilgilerimi o hesaba geçirdim. Telefonumu vs kaydettim. Diğer hesabımı kapatım. Bir baktım yine atılmışım. Adminin atabilmesine imkan yok, farklı nickle katıldıydım. O ana kadar da kimse fark etmemişti. Sanırım tel no girince, önceki banlı hesaptan dolayı sistem direk banladı.

Bu da Discord'un ilginç güvenlik durumuna örnek olsun dedim:=)

Aga be. O abone ol link şeylerini biliyorum eskiden yaptıydım ama çok şükür bir şey olmadı.

@FT32566 tos kurallarını ihlal etmeniz, cezalandırma ile sonuçlanır.

Tos ne oluyor?

Burada ne demek istediniz?

Discord'un kendi kuralları yazım hatası olmuş orada.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı