T.C zaten oyuncak olmuş durumda korkulacak bir şey degil.Ben, alperen, ve Türk'ün dedigi gibi mernisle zaten kolayca bulunuyor. Mahkeme zaten olacakta karar çıkacakta uzun hikaye. Burada ki herkes konu sahibine korkmaması zaten gerektigini söyledi.
T.C zaten oyuncak olmuş durumda korkulacak bir şey degil.Ben, alperen, ve Türk'ün dedigi gibi mernisle zaten kolayca bulunuyor. Mahkeme zaten olacakta karar çıkacakta uzun hikaye. Burada ki herkes konu sahibine korkmaması zaten gerektigini söyledi.
Pratikte ceza alacağını sanmıyorum en fazla ifadeye çağrılır adamın bacağına kurşun sıkıp hayati tehlike yaratmadığı için serbest bırakılan gördüm yani böyle küçük şeylerle uğraşmazlar binlerce insanda mernis data var.
Kardeşim polisim ben benden iyi mi biliyorsun bir de haha falan atmışsın küçük çocuksun belli kiBu Durumda %100 İlgilenirler.
Kardeşim polisim ben benden iyi mi biliyorsun bir de haha falan atmışsın küçük çocuksun belli ki.
Bulaşmayı istiyorsa mahkemeye 20k-150k para verip idam kararı çıkartabilir (!), benim için sıkıntı yok ama yaşının kaç olduğunu bilmeden söyledim, ilgilenmeyebilirler.Bulaşmayı istiyor konu sahibi 2. ailesi suçlamaz bu durumdan.
Bulaşmayı istiyorsa mahkemeye 20K-150k para verip idam kararı çıkartabilir (!), benim için sıkıntı yok ama yaşının kaç olduğunu bilmeden söyledim, ilgilenmeyebilirler.
Ailesinin yobaz olduğunu düşünmüyorum, imkan olduğu için bunu söyledim. (mesela bana böyle bir şey olsa, ailem eve haciz getirdi vatan haini diyerek evden atarlar.)
O kısıma neden takıldınız anlamadım, öylesine söylemiştim.1. Avukata gerek yok bu durumu şikayet etmek için 2. Her aile aynı değil.
Reşit olmadığımdan ötürü çok mahkeme işlerine girmek istemiyorum. Aileme de söylemeye korkuyorumBulaşmayı istiyorsa mahkemeye 20k-150k para verip idam kararı çıkartabilir (!), benim için sıkıntı yok ama yaşının kaç olduğunu bilmeden söyledim, ilgilenmeyebilirler.
Ailesinin yobaz olduğunu düşünmüyorum, imkan olduğu için bunu söyledim. (Mesela bana böyle birşey olsa, ailem eve haciz getirdi vatan haini diyerek evden atarlar.)
Kendisinde fiziksel kimlik yok fakat kendisinde benim ve ailemin T.C Kimlik No su , isim soyisim, doğum tarihi ve telefon bilgileri varKarşıdakinin elinde senin fiziksel kimlik kartın yoksa sıkıntı çıkmaz, olsa bile fazla bir imkanı olamazdı. Yoksa kimliği çalınıp sızdırılan insanlara ne olurdu.
Bence arkadaş reşit olmadığı için mahkeme işlerine bulaşmayı istemez. Ailesine bunu söylerse ailesi kendisini suçlu bulabilir. En iyisi ilk önce risksiz bir şekilde tartış, sonrasında tehdit olmayacak seviyede kendilerini polise şikayet edeceğini bildir.
Reşit olmadığımdan ötürü çok mahkeme işlerine girmek istemiyorum. Aileme de söylemeye korkuyorum.
İlk defa bu şekilde karakolluk bir olay olacak bu yüzden korkuyorumAilene söylemekten asla korkma ve bu işlerede gir hakkını ara.
İlk defa bu şekilde karakolluk bir olay olacak bu yüzden korkuyorum
Umarım ilgilenirler.Ailene söylemekten asla korkma ve bu işlerede gir hakkını ara.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.