Hocam savcı discordun ne demek olduğunu bile bilmiyordur şahsi düşüncem. Fakat Milli küfürler işlem görür diye biliyorum.Discord şu anda ülkemizde kapalı durumda, ben buradan şahsıma hakaret eden birini CİMER'e yollasam işlem görür mü?
.Hayır Discord veri paylaşmıyor zaten erişim engeli de geldi hiçbir şey yapamazsınız.
Hayır yani söyle söyleyeyim Cumhurbaşkanı'na, Allah'a edilse bakılır mı mesela çünkü çok eden var.
Ülkemiz zaten Discord'u veri paylaşmadığı için kapadı ben adamı CİMER'e atıyorum desem hele ciddiye bile alınsa Photoshop yapılmıs der, F12'den düzenlenmis der bilgi paylaşılmıyor çünkü.
Maalesef eğer Discord'dan başka bir bağlantı bulabilirseniz anca oradan şikayet edebilirsiniz. Erişim engeli olmadan önce de birşey olmuyordu bunlara.Hayır yani söyle söyleyeyim Cumhurbaşkanı'na, Allah'a edilse bakılır mı mesela çünkü çok eden var.
SS'lerle bu iş yürümez diyosunuz yani.
.
Ciddiye bile almazlar üsteki arkadaşın dediği gibi LoL oynarken kavga eden çocuklar için işini gücünü bırakıp ilgilenmezler bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.