Discord üzerinden edilen küfre nasıl dava açılır?

CRAZYKNG26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biri Discord üzerinden bana küfürler savurduğu için YKS'den sonra dava açmak istiyorum ama arkadaş bazı mesajları silmiş ve düzenlemiş. Log kayıtlarına ulaşılabilir mi ve tazminat davasını nasıl açabilirim? Cevaplar iseniz şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar biri Discord üzerinden bana küfürler savurduğu için YKS'den sonra dava açmak istiyorum ama arkadaş bazı mesajları silmiş ve düzenlemiş. Log kayıtlarına ulaşılabilir mi ve tazminat davasını nasıl açabilirim? Cevaplar iseniz şimdiden teşekkürler.

Discord log tutuyor mu bilmem ama Discord için bazı eklentiler var örneğin mesaj silindiğinde düzenlendiğinde eski mesajı görebiliyorsun.

Hocam bence kendisine ailesine hayırı olmayan insanlar ile uğraşmaya değmez

Discord'un Türkiye temsilciliği var da mı dava açacaksınız? Dava açsanız da sonuçsuz kalır. İllaki dava açmak istiyorum diyorsanız da en yakın karakola şikayette bulunun. Boşa uğraşmış olacaksınız. Bu kadar alıngan olmaya gerek yok. Engelleyip geçebilirsiniz.

Arkadaşlar cevapladığınız için teşekkürler böyle insanların artmaması için böyle çocuklar bir daha küfür edemesin klavye delikanlılığı yapamasın diye iyi bir ders vermek istiyorum en azından ifadeye çağrılsa bile yeter çoluk çocuk bir daha böyle konuşamaz amacım para değil ki uzlaşma ile para alırsam aldığım para ile Sma'lı çocuklara bağışlayacağım.

Klavye delikanlısı etrafta çok fazla var, hangi birisiyle uğraşacaksınız, biri gider diğeri gelir, cidden uğraşılacak sorun değil engelleyin geçin, dediğim gibi belki CİMER'e şikayet ederseniz bir şeyler olabilir, onun dışında mahkeme, dava vb. olayların gerçekleşmesini çok beklemeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı