Suç teşkil etmeyen bir görüntünün depolanması ve paylaşılması neden suç olsun?
Kanunlarda 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezası var diye biliyorum (yanlış rakamlar vermiş olabilirim).
Son düzenleyen: Moderatör:
Suç teşkil etmeyen bir görüntünün depolanması ve paylaşılması neden suç olsun?
Müstehcen videolar suç teşkil etmiyor mu?Suç teşkil etmeyen bir görüntünün depolanması ve paylaşılması neden suç olsun?
Sorunu çözen bir mesaj varsa raporla seçeneğinden çözüm kısmına tik at raporla. Yoksa bir şey yapmana gerek yok.Neyse cevap veren herkese teşekkür ederim, burayı yeni kullanıyorum da sorularıma cevap aldıktan sonra yapmam gereken herhangi bir şey var mı?
Bu ifşa, şantaj tarzı görüntüler için geçerli.Kanunlarda 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezası var diye biliyorum (yanlış rakamlar vermiş olabilirim).
Müstehcen demek özel hayatın gizliliğini açığa çıkarmak değil, ikisi ayrı kavramlar. Sahibi paylaşmışsa gizlilik falan olmaz ortada.Müstehcen videolar suç teşkil etmiyor mu?
Sandığınız gibi değil. Müstehcenlik suçunu ve müstehcen video kapsamına giren içerikleri araştırabilirsiniz bir sürü içerik var.Bu ifşa, şantaj tarzı görüntüler için geçerli.
Müstehcen demek özel hayatın gizliliğini açığa çıkarmak değil, ikisi ayrı kavramlar. Sahibi paylaşmışsa gizlilik falan olmaz ortada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.