Discord üzerinden tehdit edilirken ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Mxpyma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.466
Gjrejforawgwa kankam klasik Discord çocukları bir şey olmaz o bilgiler herkes de var bir şey yapamaz yani korkulacak durum yok.

Ya hocam çok sinir oldum şimdi bir arkadaşım araçılıyla elime birkaç kanıt geçti adamlar benim kaç doğumlu olduğuma falan bakmış şikayet edemez miyim vallahi çok işsiz birisiyim.

Selam, kısaca özetleyeyim: Toplam değeri 2000 TL olan bir iş aldım ve başlangıç ücreti olarak 500 TL aldım. İşe başladım ve %10 kadarını tamamladım. Ancak sonra işi veren kişiler 500 TL'yi geri istediler. Ben de işe başlandıktan sonra geri ödeme yapamayacağımı söyledim çünkü bu parayı zaten başlangıç ücreti olarak almıştım.

%50'sini tamamladığımda toplamda 1000 TL alacağım ve işler büyüdü. Ancak işveren kişi birkaç sorunlu arkadaşını işe karıştırdı. Bu kişilere "panelci" diyorlar ve ödeme yapmam için IBAN ve adım gibi kişisel bilgilerimi yaydılar. Biraz tehdit aldım ve sabah karşılaşacağız gibi görünüyor.

Şimdi size soruyorum, ne yapmalıyım?

Benim karşıma çıksa o herifler kollarını kaldıracak güç yoktur onlarda karşına çıkarsa bas tokadı gönder.

Ya hocam çok sinir oldum şimdi bir arkadaşım araçılıyla elime birkaç kanıt geçti adamlar benim kaç doğumlu olduğuma falan bakmış şikayet edemez miyim vallahi çok işsiz birisiyim.
Hocam diğer herkes güldü bana ama ben benimle uğraşan 4 5 kişiyi bu UPAY dava yöntemiyle geri püskürttüm. Engellerini kaldır onların isimlerini soy isimlerini biliyorsan UPAY'dan bir dava dosyası yap ama onaylama dosyayı. Oradan ekran görüntüsü al onlara gönder, zaten korkup bırakırlar peşini.

Hocam diğer herkes güldü bana ama ben benimle uğraşan 4 5 kişiyi bu upay dava yöntemiyle geri püskürttüm. Engellerini kaldır onların isimlerini soy isimlerini biliyorsan Upay'dan bir dava dosyası yap ama onaylama dosyayı. Oradan ekran görüntüsü al onlara gönder, zaten korkup bırakırlar peşini.

CİMER'e yazdım bir de osuma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı