Discord üzerinden tehdit ediliyorum

Al eline bitane haydar. Gelsin ne yapacak çok merak ediyorum.

Son düzenleme:

Bas engeli.

Öncelikle haksızsınız, fakat bu durum karşı tarafın sizin evinize gelebilmesi hakkını vermiyor. Tavsiyem, bir an önce websitesini yapıp teslim etmenizdir. (Discord üzerinden çok kez tehdit edildim fakat bugüne kadar başıma hiçbir şey gelmedi.)

Adamı dolandıran siz gibisiniz pardon ama yanlış anlamadıysam site yaptırıp parayı vermemişsiniz parayı verin sorun çözülsün hocam çok dert değil.

1. Adım: Polisi ara
2. Adım: Adam evine gelse de ne yapabilir diye düşün.
3. Adım: Adam 1 Web sitesi parasına niye evime gelsin diye kafa boz.
4. Adım: Paranoyak olduğundan en yakın av mağazasından bir Glock 19XP al ve dedenin tüfeğini temizle.

Bu arada gerçekten Discord tehditlerinden mi korkuyorsunuz?

Reis hiçbirşey olmaz çünkü veriler her satılıyor korkma hiçbirşey yapamaz yaparsa şikayet et genelde bu tür şeyleri ergenler yaptırıyor

Bu Discord tehditlerine aldırış edenler hâlâ var mı? 4 aydır ailemin aranmasını bekliyorum.

Adam haklı sen web sitesi yaptırıp ücreti ödememişsin.

Adamın yerinde olsam dava ederdim tehdit etmek yerine..

Adamı dolandıran siz gibisiniz pardon ama yanlış anlamadıysam site yaptırıp parayı vermemişsiniz parayı verin sorun çözülsün hocam çok dert değil.
Konuyu okumadan cevap vermeyin konu sahibi haklı diğer adam siteyi yapmadan parayı istemiş kanıt göndermemiş üstüne tehdit etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…