Discord yaş kısıtlaması yüzünden hesabım devre dışı kaldı

Terreshie

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz
Meslek
Öğrenci
Selam, 6-7 senedir Discord kullanıyorum hep aynı hesabı kullandım ama hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. Sabah kalktığımda saat 4-5 gibi DC'ye girmeye çalıştım ama "hesabınız devre dışı bırakılmıştır" yazısı aldım, e postama baktığımda 13 yaşından küçük olduğum için DC'den ban yediğim söyleniyor ama 13 yaşından büyüğüm ve şu an olması aşırı saçma... Aranızda önceden yaşayıp düzeltmiş olan ya da düzeltememiş olanlar bana yardımcı olabilirler mi?

1687015830923.png

Çok fazla ticket açarsanız sizi spam olarak etiketlerler ve ticketlarınıza dönüş daha uzun sürede oluyor :/

2 gün önce bende bu durumu yaşadım da kimlikli attığım talep Gmail'de görünmüyor ve ban yemeden birkaç saat önce attığım ticket tek Gmail'de duruyor ve ona da en son bunu yazmışlar sence onaya gidiyor mu yoksa spam olarak falan mı algılanmış? Tekrar ticket gönderiyim mi yoksa bekliyeyim mi bilemedim.

1725804530382.png

2 gün önce bende bu durumu yaşadım da kimlikli attığım talep Gmail'de görünmüyor ve ban yemeden birkaç saat önce attığım ticket tek Gmail'de duruyor ve ona da en son bunu yazmışlar sence onaya gidiyor mu yoksa spam olarak falan mı algılanmış? Tekrar ticket gönderiyim mi yoksa bekliyeyim mi bilemedim.

Eki Görüntüle 2305868
Otomatik sisteme düşmüş tekrar ticket atın en baştan, hem hesap banlanmadan önce ticket açarsanız bir şey gözükmediği için o zaman ilgilenmezler. Şimdi tekrar açınız gerekli belgeleri de ekleyerek sonra otomatik cevaba gelirse yine o cevaba yanıt vererek tekrar atın mail o zaman bakarlar.

Otomatik sisteme düşmüş tekrar ticket atın en baştan, hem hesap banlanmadan önce ticket açarsanız bir şey gözükmediği için o zaman ilgilenmezler. Şimdi tekrar açınız gerekli belgeleri de ekleyerek sonra otomatik cevaba gelirse yine o cevaba yanıt vererek tekrar atın mail o zaman bakarlar.

Hocam bana en saçma gelen şey hesap kaç senelik şu an o şakasına söylediğim yaşta olsam okuma yazma bilmezsin hani ona rağmen böyle bir algoritma pes cidden ve dönüşte yapmıyorlar. Discord'un çok fazla mesaj ve veri sizdirdigini öğrendim umarım bu kimlik bilgileri içinde geçerli değildir. Neyse şimdi baştan Türkçe bir ticket açıyorum İngilizce açmıştım öncekileri.

Hocam bana en saçma gelen şey hesap kaç senelik şu an o şakasına söylediğim yaşta olsam okuma yazma bilmezsin hani ona rağmen böyle bir algoritma pes cidden ve dönüşte yapmıyorlar. Discord'un çok fazla mesaj ve veri sizdirdigini öğrendim umarım bu kimlik bilgileri içinde geçerli değildir. Neyse şimdi baştan Türkçe bir ticket açıyorum İngilizce açmıştım öncekileri.
Discord'un mesajları okumama politikası var yani sistem sadece resim denetimi üzerine kurulu. Onu da uygunsuz içerik vb gönderilmesi durumunda direkt o kullanıcıyı yasaklaması içindir. Bu yüzden algoritma yok mesajlarda. Mesajların kayıdını ister istemez tutuyor çünkü eski mesajlara da ulaşabilmeniz için bu yüzden kendi veya üçüncü şahısların sızıntıları olabilir ve evet maalesef ki bu yaş sistemi sadece tek bir mesaja şakasına bile olmasa, "Bir deste kaçtır? "10" gibi bir mesajı bile raporladığınız anda otomatik olarak ban yiyiyorsunuz. Bunun için böyle şakaları hiç yapamamanız veya 13'den küçük sayı kullanacağınız zaman yanına diğer cümle unsurlarını kullanarak atlatabilirsiniz bu saçma sistemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı