Discord'a bağımlı olmak

Angels777

Femtopat
Katılım
30 Mart 2021
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk olarak YouTube'da bir oyun kanalı açmıştım. Bir takipçim bana Discord'u önermişti ben de yüklemiştim. Sonrası klasik Discord'u kullanmayı öğrendim sunuculara katıldım arkadaşlar falan ekledim. İlk önce her şey normaldi. Discord'da bir süre sohbet ediyor video oyunu oynuyor ailemle vakit geçiriyor ders çalışıyordum. Ama bir süre sonra nedensizce Discord'da daha fazla vakit geçirmeye başladım. Beni bıraksalar 24 saat Discord da takılacaktım. Bir süre sonrada okul notlarım düştü, ailemle aram bozuldu. Asosyal birisi oldum ve eski hiçbir şey zevk vermemeye başladı. Hesabımı silmek istiyorum ama daha sonrasında vazgeçiyorum. Yardım edebilir misiniz? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm arkadaşlarına "ben bir süre yokum" ya da "bırakıyorum" de ve hesabını kapat. Ben çoğu platformdan böyle ayrılmıştım. Ailenizle takılın bilgisayara/telefona ara verin.
 
ben sınav haftası olunca bitene kadar dc yi telefondan da bilgisayardan da siliyorum sınav haftası bitince tekrar yüklüyorum.
 
Belli bir sınır koy bir iki saat girince bir daha girmemeye çalış. Bir yarım saat sabah bir yarım saat öğle bir yarım saat akşam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı