Diğer konuda öyle görmüştüm ayrıca içinde olan dosyayı önceden helloredservice kullanıyordum açıklamasında Bitcoin adresi vardı GoodbyeDPI'ın dosyalarındada onu buldum konuda mining falan var demişlerdi.
VirusTotal sonuçlarında da virüs olarak çıkıyormuş.
WinDivert.sys bu dosyadan bahsediyorum bir türlü silinmiyordu açıklamasında Bitcoin adresi vs. yazıyordu bu virüs değil mi?
GoodbyeDPI'ın ana sürümü Rus hükümetinin yaptığı yasaklamaları geçmek için oluşturulmuştu. Kaspersky'da Rus hükümetiyle anlaşması olduğundan GoodbyeDPI'yı virüs olarak algılatıyor diye biliyorum.
GoodbyeDPI'ın Türkiye forkuyla girebilirsiniz. Ping mantıken çıkacak çünkü paketler ek bir katmandan daha geçiyor, fakat bu sizin neredeyse hissedemeyeceğiniz kadar az olacak.
GoodbyeDPI'ın Türkiye forkuyla girebilirsiniz. Ping mantıken çıkacak çünkü paketler ek bir katmandan daha geçiyor, fakat bu sizin neredeyse hissedemeyeceğiniz kadar az olacak.
Dediğim gibi, Discord ve Roblox'ta çıkar ama hissedilmeyecek derecede az olur. İkinci olarak tam emin olmamakla beraber büyük ihtimal başka sitelere etki etmiyor, sadece yasaklı siteler.