Discord'a nasıl girilebilir?

Hocam şimdi indirdim Superonline 1I çalıştırmam yeterli mi? Mavi ekran yemem değil mi?

Hocam yapamıyorum anlamadım.
turkey_dnsredir_alternative_superonline.cmd veya service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

turkey_dnsredir_alternative_superonline.cmd veya service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
Yönetici olarak çalıştırma yeri yok? Ben dosyayı açtım direk dosyayı klasöre çıkaramadım. Çıkar dedikten sonra hepsine evet mi dicem hepsine hayır mı dicem?

Yönetici olarak çalıştırma yeri yok? Ben dosyayı açtım direk dosyayı klasöre çıkaramadım. Çıkar dedikten sonra hepsine evet mi dicem hepsine hayır mı dicem?
Bir klasöre çıkartın öncelikle içindekilerin hepsini, herhangi bir klasöre hepsini sürükleyedebilirsiniz. Ondan sonra yönetici olarak çalıştırma yeri çıkar.

Bir klasöre çıkartın öncelikle içindekilerin hepsini, herhangi bir klasöre hepsini sürükleyedebilirsiniz. Ondan sonra yönetici olarak çalıştırma yeri çıkar.
Masaüstüne yeni bir klasör oluşturup hepsini içine sürüklemeyimi kast ediyorsunuz?

Masaüstüne yeni bir klasör oluşturup hepsini içine sürüklemeyimi kast ediyorsunuz?
Hocam yanlış bir şey yaparsam mavi ekran yemem değil mi?

Hocam yanlış bir şey yaparsam mavi ekran yemem değil mi?
GoodByeDPI virüs değildir. Eğer Kaspersky kullanıyorsanız onu virüs olarak algılar ama endişelenmeyin sorun değildir. İnternet sağlayıcınıza göre çalıştıracağınız dosya değişir. VPN değildir, oyunlarda ms,ping,drop kasma vb. sorunlar ortaya çıkarmaz.

Hepsini değilde superonlinları yükledim sadece sorunsuz çalışır değil mi? Bu arada geldi komut olarak.

Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra Discord'a girebiliyor musun? Girebiliyorsan çalışıyordur, işe yaramıştır.

Deneyeceğim. Hocam 1 seferlik olan konutu çalıştırdıktan sonra kapatıp açınca gidiyor bir de removea basınca direk siliniyor mu kendiliğinden?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı